Ana SayfaDedikoduGülşen Ve Ebru Yaşar’dan Bebek Kavgası!

İlgili Postlar

Gülşen Ve Ebru Yaşar’dan Bebek Kavgası!

Yeni bebek sahibi olan Gülşen ile Ebru Yaşar arasında çocuk kavgası başladı. Özellikle Gülşen çocuğu olduktan sonra çocuğuna yönelik çok özenli davranışlarıyla göz önüne gelirken geçtiğimiz günlerde reklam üzerinden Ebru Yaşar ile ters düştü.

Gülşen ile Ebru Yaşar arasında yaşanmaya başlayan polemikte Gülşen çocuğunu hiçbir zaman reklamlara malzeme yapmayacağına ve teklif ne kadar yüksek olursa olsun çocuğunu bir reklam filminde oynatmayacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde farklı bir reklam anlaşması ile adını duyuran Ebru Yaşar ise ikiz bebekler için tam ters bir açıklama yaptı.

Tartışma Büyüdü!

İki ünlü isim tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında özellikle sosyal medyada Ebru Yaşar ve Gülşen arasında ayrılıklar yapılarak konu tartışmaya açıldı. Özellikle geçtiğimiz günlerde reklam görüşmesi için özel bir yere giden ve çıkışta magazin muhabirlerinin sorduğu soruları yanıtlayan Ebru Yaşar Gülşen’in ”Ben çocuğumu reklamda oynatmam.” sözlerine net ifadeler ile cevap verdi. Kendisinin iki tane çocuğu olduğunu ve masraflarının da oldukça fazla olduğunu söyleyen Ebru Yaşar olaya tamamen duygusal baktığını söyledi.

Gülşen tarafından yapılan açıklamalara bu şekilde yanıt veren Ebru Yaşar’a Gülşen’in net bir açıklama yapması bekleniyor. Bu açıklamalar sonrasında özellikle sosyal medyada iki ismi hak veren kişiler tarafından olduğu ünlü isimlerin çocuklarına yönelik benzer tartışmalar bugüne kadar pek çok kez magazin gündeminde yer alırken bu konuda ünlü isimler farklı tutumlar sergileyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler