Ana SayfaKimdirGülşah Suna Kimdir?

İlgili Postlar

Gülşah Suna Kimdir?

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasıyla tanınan Gülşah Suna kimdir? Gülşah Suna kaç yaşında? Gülşah Suna aslen nereli? Gülşah Suna TV programları neler? Gülşah Suna hangi burç? Gülşah Suna hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gülşah Suna Kaç Yaşında? Gülşah Suna Aslen Nereli? Gülşah Suna Hangi Burç?

Gülşah Suna 1 Ocak 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Gülşah Suna, Oğlak burcudur.

Gülşah Suna Kimdir?

Gülşah Suna eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Asıl işi at yetiştiriciliği olan Gülşah Suna, pandemi dönemi nedeniyle işsiz kalmış ve yeniden MasterChef’e katılmaya karar vermiştir. Geçen sene de MasterChef’e katılmış fakat ilk turda çok konuştuğu için yemeğe koyması gereken köfteyi tavada unutmuş ve bu yüzden şeflerden hayır oyu almıştır.

MasterChef Türkiye’de şansını bir kez daha deneyen Gülşah Suna “Yemek yapmak bir sanattır. Ben iyi bir sanatçı olduğumu düşünüyorum. Umarım bu sene şefler lezzetimi beğenirler ve iyi bir tabak çıkartmışımdır.” dedi. Gülşah Suna, tahin soslu şinitzel, patates püresi, vişneli salata yaptığı ilk turda Mehmet şef evet – Danilo şef evet – Somer Şef hayır oyu aldı. Şeflerden iki evet oyu alan Gülşah Suna, MasterChef’te ikinci tura geçmeyi başardı. Yarışmada ilk 16 arasına girmeyi başaran Gülşah Suna üçüncü hafta yarışmaya veda etmiştir.

Gülşah Suna TV Programları

  • 2020- MasterChef Türkiye
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler