Ana SayfaDizilerGülperi'nin Yeni Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Gülperi’nin Yeni Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Gülperi’nin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Show Tv’nin bu sezon ekrana gelmeye başlayan dizisi Gülperi’nin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cuma günleri izleyicisi ile buluşan sevilen dizinin 6. bölümünde neler olacak? İşte haberimizin detayları…

Gülperi 6.Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Hasan Ve Ejderin Kavgası Yeni Bölüme Damgasını Vuruyor…

Gülperi'nin Yeni Bölüm 2. Fragmanı YayınlandıGülperi'nin Yeni Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı
Gülperi’nin Yeni Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Gülperi’nin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Gülperi’nin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Show Tv’nin yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan dizisi Gülperi, yeni yayınlanan fragmanıyla izleyicide büyük merak uyandırıyor. 

6. bölümün yayınlanan ilk fragmanında Gülperi’nin kapısına gelen biri görünürken, 2. yeni fragmanda bu kişinin kim olduğu belli oldu. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Gülperi dizisinin 6. bölüm 2. Fragmanında olaylar şu şekilde gelişiyor:

Hasan gözyaşları içinde Gülperi’nin kapısına geliyor. ‘Başka gidecek yerim yok’ diyor. Gülperi oğlu ile dertleşiyor. Anna oğul sonunda kavuşuyor. Gözyaşları sel oluyor. Oysa Hasan cezaevinden çıktığında dedesi ile gidiyor.

Gülperi 6. bölüm 2. fragmanı

Gülperi 5. bölümde neler oldu?

Gülperi, Kadir sayesinde hapisten çıkar ama Hasan gözaltına alınır. Kadir’in eşi bunu Gülperi’ye zarar vermek için yapar.

Gülperi , Bedriye ile Can’ı almak için Yakup Ağa’nın evine gider. Kapıda Kader’in ağzının payını verir. Bedriye, Hasan’ı cezaevinde kalamayacağını başını belaya sokacağını söyler. Çıkışta Ali, Bedriye’yi yakalar, her şeyi anlatacağını söyler. Gülperi fark edip Ali ‘dokunma kızıma’ diyerek ağzına geleni sayar. Ali sözlü olduğunu söyleyince Gülperi kızının yanına bile yaklaşamayacağını söyler. Bedriye ilk kez o an annesine yardım eder.

Hasan’ın ilk davası 3 ay sonra

Hasan’ın ilk duruşması 3 ay sonradır. Dedesi onu çıkaracağını söyler. Avukat, Gülperi’ye oynanan oyundan dolayı Hasan’ın velayetini artık alamayacaklarını söyler. Ayrıca Hasan’ın kefaletle çıkabileceğini söyler. Yakup bu duruma sevinir, çünkü Gülperi’nin parası olmadığını bilir. Kadir savcıya Hasan’ın serbest kalması için adeta yalvarır. Savcı, hakim ile konuşmayı kabul eder. Ayrıca Kadir, güvenlik kamerası görüntülerini kimin getirdiğini öğrenmeye çalışır.

Bedriye’nin de buzları çözülüyor

Gülperi, Bedriye ve Can eve gelirler. Ev birbirindedir. Gülperi Hasan’a bakmaya gider. Bedriye de kardeşi ile evi toplar. İlk kez anneleri için bir şey yaparlar. Can’dan sonra Bedriye’de annesine karşı yumuşamaya başlar. Kapıya genç bir kız gelir. Gülperi ile ilgili ileri geri konuşur. Çöpleri almasını söyler. Ama Bedriye beklemesini söyler. Can annesinin işsiz kalmasına razı gelemez, apartmandaki çöpleri toplar.

Hasan’ın serbest kalması için 150 bin lira gerekli

Hasan cezaevine kapatılır. Gülperi kapıda Kadir’le karşılaşır. Teminatla serbest bırakılmasını isteyeceğini söyler. 150 bin TL gereklidir ve 10 gün içinde ödenmelidir. Kadir borç verebileceğini söyler. Gülperi bu teklifi kabul edemeyeceğini söyler. Kadir ısrar edince “önce ben deneyeyim” der.

Hasan tüm gerçekleri öğreniyor

Kadir, Hasan’ın yanına gider. Gülperi’nin Hasan’ı korumak için ceza çekmeye razı olduğunu söyler. Hasan alaycı tavrına devam edince, Kadir patlar. Ejder’in annesine saldırdığını söyler. Gülperi’nin iftiraya uğradığını ve davada ortaya çıktığını söyler. ‘Bir kadın bir adamı niye bıçaklar? Düşündün mü hiç? Amcan, annene tecavüz etmeye kalktı’ der. Hasan inanmasa da Kadir durmaz yalan söylediklerini, Dedesinin annesini çarşıda nasıl dövdüğünü anlatır. Elinde evraklarla bir bir tüm gerçekleri Hasan’ın önüne döker.

Ayrıca, Gülperi’nin cezaevinde yazdığı mektupları da gösterir ve bir mektubu okur. Hasan’ın gözleri dolar, darma duman olmuştur. Kadir, Gülperi’nin nasıl zorla İstanbul’a gönderildiğini de anlatır. Hasan sinirlenir ama kafası karışmıştır tek cümle edemez. Kadir, Hasan istemese de tüm delilleri Hasan’a bırakır.

Yakup Ağa’dan Gülperi’ye velayet teklifi

Yakup Ağa Gülperi’yi ara ve konuşmak için yanına çağırır. Hasan için gerekli parayı ödeyeceğini söyler. Gülperi bu parayı neyin karşılığında vereceğini sorar. Yakup Ağa, Hasan’ın velayetini ister. Gülperi, Hasan’ın umrunda olmadığını oturup beklemesinin başka açıklaması olmadığını söyler.

Gülperi kredi çekiyor

Gülperi, çalıştığı moda evine gider. Başına gelenleri anlatır. Kadir için borç para ister. Çalışıp ödeyeceğini söyler ama iş yeri sahibi Azamet Hanım elinde o kadar nakit olmadığını söyleyerek kredi çekmesini önerir. Kefil de olacağını söyler. Gülperi sabah erkenden kredi için başvuruda bulunacaktır. Sonra da Kadir’i görmeyi planlar.

Gülperi akşam eve geldiğinde karşılaştıkları ile şaşkınlık geçirir. Çocuklar evi toplamakla kalmamış bir de yemek hazırlamıştır.

Sabah önce bankaya sonra Hasan’a gideceklerini söyler. Bedriye bankayı sorunca kredi çekeceğini de anlatır. Bedriye dedesini arar, krediden haberdar eder. Annesinin bu parayı bulamacağını ve Hasan’ı kurtarmasını söyler. Yakup, Bedriye’yi tersler. Ayrıca Gülperi’nin işini engellemek için de harekete geçer. Planı Gülperi’yi işten attırmaktır.

Yakup Ağa’ya bir ders daha

Yakup Ağa, Azamet Hanım’a gider, Gülperi’yi kovmasını söyler. Azamet, Gülperi’yi kovmayacağını söyler. Ayrıca çocukları için savaşan bir anneye yaptıklarının ayıp olduğunu da belirtir. Yakup üstüne bir de tehdit eder. Çıkışta dükkanı satın almak için avukata emir verir.

Hasan dedesini sorguluyor

Hasan’ı ziyarete giden Gülperi kredi çekeceğini söyler. Hasan dedesinden istemesini söyler. Ama Gülperi dedesinin şartlarının ağır olduğunu söyler. Hasan, Bedriye’ye dedesini görmek istediğini söyler. Hasan dedesine ziyarette anne ile ilgili gerçekleri bilmek istediğini söyler. Bize yalan mı söylediniz diye sorar. Amcasının yaptıklarını da anlatır.

Hasan cezaevinden çıkar. Elinde Kadir’in ona bıraktığı dosya vardır. Ya annesini ya da dedesini seçecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler