Ana SayfaÜnlülerGülerek parmağını kırdı!

İlgili Postlar

Gülerek parmağını kırdı!

Yüzyıllardır gelen ve hala çözümünü bulamadığımız bir sorun; Kadına şiddet! Gene bir kadın daha konuştu! Duyanlar ünlü isme yok artık diyor… Peki kim bu ünlü isim kim ve neden hangi kadına şiddet uyguladı? 2014 yılında Ahmet Kural’ın parmağını kırdığını iddia eden Naz Çekem, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Çekem, 4 yıl önce yaşadığı şiddeti canlı yayında anlattı.

4 yıldır susuyor mu?

Bugünlerde magazin dünyasına bomba gibi düşen uyguladığı şiddet haberleriyle adı çokça anılana Ahmet Kural’a yeni bir şok! Naz Çekem, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandıve 4 yıl önce yaşadıklarını şu sözlerle anlattı; “Fettah Can’ın düğününden gelmişlerdi. Ben arkadaşımın doğum günündeydim. Aynı mekandaydık. Beni gördü. Herhalde gözüne beni kestirdi. Önce sözel olarak tacizde bulundu. Küfürler etti. Arkasından ben sakinleştirmeye çalıştım.  Fakat olmadı, sakinleşmedi ve gülerek parmağımı kırdı. Sabah uyudum. Korkmadım değil. ‘Ben böyle açıklama yapıyorum ama bu adam bir yerde beni kıstırır’ diye. Çok tehlikeli insanlar bunlar. Açıkçası ben korktum. O kadar kötü şeyler yapmış ki… Ablamın doğum gününde tanışmıştım onunla. Bizim olmuş olduğumuz sanatçıların yanında kafası eğik,  çok kibar çok saygılıydı. 4-5 kez aynı ortamda bulundum. Hiçbir yanlışını görmedim.  ‘Ne kadar saygılı’ diyordum. En son gördüğümde alkollüydü. Gözler kaymıştı. Çok tehlikeli bir hale gelmişti.” İfadelerini kullanan Çekem; “Beni gördüğünde ‘Oooo ünlü Naz Çekem burada mısın?’ dedi. Anlattıklarını çok detaylı hatırlamıyorum, yalan olmasın. Söylediği şeylerde korkunç bir komplekslilik vardı. Çok ciddi bir kompleks yaşadığını düşünüyorum.  Ciddi anlamda psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. O bastırılmış duygular, sonradan görmeler bence bu çocuğun bütün psikolojisini bozmuş. Alt üst etmiş ve kaldıramayacak noktaya getirmiş. İçkiyi de kaldıramayınca…” sözlerine böyle devam etti.

 “Benim Sıla ile çok farklılığım var, Parmağımı kırdı…”

Benim Sıla ile çok farklılığım var diyen Naz Çekem konuşmasına şöyle devam etti; “Sıla bir kere Türkiye’nin en sevdiği ses. Onun başına böyle bir şey geldiği an gördüğünüz gibi tüm Türkiye ayaklandı. Allah’tan hala duyarlıyız bazı şeylerde. Çünkü benim başıma bu geldiğinde bana kimse inanmadı. Bana kamera kayıtlarını vermediler düşünün. Öyle bir noktaya gelmişti ki mesele… İnsan arkadaşına durup dururken ‘Oooo ünlü Naz Çekem de buraya gelmiş’ , ‘Siz şöylesiniz, biz yokken siz vardınız’, gibi saçma sapan konuşmaz.  Ne dediği de belli değil bu arada, arka arkaya sürekli küfür ediyor. Ben onu sakinleştirmeye çalıştım.  Sakinleştiğini düşündüm ve barın oraya geldik.”

“Pat diye parmağımı kırdı”

Açıklamalarıyla duyanları şoke eden Çekem  sözlerini şu konuşmalarla noktaladı; “Ellerimi tutup ‘hoşça kal’ derken parmağımı kırdı. Bunu bilerek mi yaptı, bilmeyerek mi yaptı bilmiyorum. İnsan birinin parmağını tutup, elini ters çevirmez yani.. . ‘Seni çok seviyorum, görüşürüz’ dedi gülerek pat diye parmağımı kırdı. O zaman bana o kamera kayıtlarını vermediler, vermiş olsalardı ben davamı da açardım. Bu olayı görenler vardı, bana kimse inanmadı. Ben de ailemden dolayı bu olayın çok üzerine gitmedim. Yanlış mı yaptım, doğru mu yaptım çok bilmiyorum ama… Ben iş yapıyorum ve böyle bir şeyin içinde adımın gezmesi de çok hoş bir şey değil.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler