Ana SayfaÜnlülerGüldür Güldür'ün Yıldızı Mahir İpek ve Veda Yurtsever'den Üzücü Haber..

İlgili Postlar

Güldür Güldür’ün Yıldızı Mahir İpek ve Veda Yurtsever’den Üzücü Haber..

Güldür Güldür Show’un Yıldız Oyuncularından Mahir İpek ile eşi Veda Yurtsever anlaşarak boşandılar. Yaklaşık 20 dakika süren boşanma davasıyla, sessizce evliliklerini bitiren ünlü çift hiç bç açıklamada bulunmadılar, detaylar Haberimizde..

Güldür Güldür Show’a Üzücü Haber!

Mahir İpek ve Veda Yurtsever Boşandılar!

Ünlü oyuncu Mahir İpek ile  meslektaşı Veda Yurtsever, 20 yıldır süren evliliklerini sessizce İstanbul Aile Mahkemesi’nde geçtiğimiz gün görülen dava ile ilk celsesinde anlaşmalı olarak bitirme kararı aldılar.

“Dostluğumuzun Devamı İçin Evliliğimizin Sona Ermesi Kararını Verdik”

Ünlü oyuncu Veda Yurtsever kısa bir süre önce Aile mahkemesine boşanmayı taleb eden dilekçesi ile birlikte başvurmuştu. Veda Yurtsever ile Mahir İpek’indava dilekçesinde “dostluğumuzun devamı için evliliğimizin sona ermesi kararını verdik” olarak yazdıkları öğrenildi. Dilekçede ayrıca, 1998’de Oyucu Mahir İpek ile evlendiklerini, bu evlilikten 2003 yılında bir çocuklarının dünyaya geldiğini açıklayan Veda Yurtsever; “Davalı Mahir İpek ile yıllar içinde ilişkimizin yıprandığı kanaatine varıp dostluğumuzun devamı için evliliğimizin sona ermesi kararını verdik. Karşılıklı olarak ve anlaşarak boşanmayı kabul ve beyan ettik” ifadelerini kullandı.

Mahir İpek ve Veda Yurtsever ile ilgili görsel sonucu

Tazminat ya da Nafaka Talebleri Olmadı!

İstanbul Aile Mahkemesi’nde başlayan davada Veda Yurtsever ve Mahir İpek birlikte gelerek hazır bulundurlar. Sadece 20 dakika süren davada her iki tarafta boşanma konusunda kararlı olduklarını ve birbirlerinden herhangi tazminat ya da nafaka talebi olmadıklarını bildirdiler.

Güldür Güldür Show Muhteşem Transferi İle Başlıyor!

Mahir İpek ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler