Ana SayfaDedikoduGülben Ergen’in Amacı Ne?

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in Amacı Ne?

Gülben Ergen’in Amacı Ne?

Pek çok evli adamla yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen Gülben Ergen için Nihat Doğan, “Cinselliğe ihtiyacı olmadığı halde bunu yapıyor, bu sapıklık” diyerek bomba bir yorumda bulundu.

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programını sunan Nihat Doğan, Gülben Ergen ile ilgili bomba yorumlarda bulundu. Doğan, “Herkesin eşini çalıyor, bu hırsızlık.” dedi.

“CİNSEL İLİŞKİYE İHTİYACI YOK”

Gülben Ergen’in evli olduğu dönemlerde eşlerini evli adamlarla aldattığını ve yuva yıktığını söyleyen Nihat Doğan, “Cinsel ilişkiye de ihtiyacı yok ama bu kadın sürekli kadınların kocalarını çalıyor. Bunun adı sapıklık.” diyerek bomba yorumlarda bulundu.

Ünlü şarkıcı son zamanlarda hakkında çıkan haberler üzerine birçok ünlü isimin hakkında ortaya attıkları sarsıcı haberler ile çok fazla gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı bütün bunlara cevap niteliğinde mi bilinmez, şahsi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Gülben Ergen’den Mustafa Erdoğan İle Paylaşımı

Gülben Ergen, eski eşlerinden Mustafa Erdoğan ve çocukları ile birlikte bir fotoğraf paylaştı.

Gülben Ergen’in son olaylarının basına yansımasını durduramayan 10 yıllık asistanı Nilay Ateş, resmen istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Ateş, “Asistanlık görevini üstlendiğim Gülben Ergen ile 10 senenin sonunda yollarımızı ayırdık. Sevgi, saygı, dostluk ilişkimiz bakidir… Her şey için kendisine teşekkür ederim” sözleri ile veda etti. Ateş’in bu paylaşımının ardından Gülben Ergen’i takipten çıkartması da dikkat çekti. Çok sayı da yorum alan bu paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler