Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'e Sevgililer Günü hediyesi oğullarından geldi

İlgili Postlar

Gülben Ergen’e Sevgililer Günü hediyesi oğullarından geldi

Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nü yalnız geçiren Gülben Ergen’e oğullarından güzel bir sürpriz geldi. Ergen’in üç oğlu, Gülben Ergen’e Sevgililer Günü çiçeği aldı. Çiçeğini sosyal medyadan paylaşan ünlü şarkıcı, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Detaylar haberimizde…

Eski eşi Erhan Çelik ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bu yıl Sevgililer Günü’nü yalnız geçirmeye hazırlanıyordu. Ancak, oğulları onu yalnız bırakmadı. Ergen’in Mustafa Erdoğan ile olan evliliğinden dünyaya gelen üç oğlu, annelerine Sevgililer Günü sürprizi yaptı.

Bir buket kırmızı gül…

Gülben Ergen’in üç oğlu, Sevgililer günü’nü yalnız geçiren annelerine kırmızı güllerle bezenmiş bir buket çiçek hediye etti.

Ben dünyanın en mutlu annesi olabilirim…

Oğullarının sürprizi ile karşılaşan Gülben Ergen, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ergen, çocukları ve hediye ettikleri çiçek buketi ile birlikte çekildiği fotoğraf karesini Instagram hesabı üzerinden paylaşarak “Ben dünyanın en mutlu annesi olabilirim. Ben oğullarımı koynumda yüz sene, bin sene sarabilirim… Onların bana Sevgililer Günü çiçeği vermesini severim…” notunu düştü.

İşte o paylaşım…

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler