Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen, Seda Sayan'ın programında içini döktü!

İlgili Postlar

Gülben Ergen, Seda Sayan’ın programında içini döktü!

Uzun süre eski eşi Erhan Çelik’i aldattığı iddiaları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Seda Sayan’ın yeni bir konsept ile başlayan programına konuk olarak katıldı. Ergen, hakkında ortaya atılan iddialar için “Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben o yüzden sustum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen, Seda Sayan’ın programına konuk olarak katıldı

Seda Sayan, yine SHOW TV ekranlarında eğlenceli bir formatla yayınlanmaya başlayan yeni programında konuk olarak ünlü şarkıcı Gülben Ergen’i ağırladı. Ergen, programda hakkında ortaya atılan iddialar ile ilgili konuştu.

Gülben Ergen sessizliğini bozdu

Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda eski eşi Erhan Çelik’i aldattığı yönündeki ortaya atılan iddialar ile uzun süre gündemde kalmıştı. O dönem sessizliğini korumuştu.

Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan

Seda Sayan, program konuğu Gülben Ergen’e “O dönemde neden sustun?” diye sordu. Ergen, bu soruya “Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben sustum sabrettim. Bak şimdi ne oldu? Senin programına göbek atarak çıktım.” yanıtını verdi.

Erhan Çelik, Seren Serengil ve Yeşim Salkım ne diyecek?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, iddiaların ayyuka çıktığı dönemde Seren Serengil ve Yeşim Salkım ile sorun yaşamıştı. Gülben Ergen’in bu sözleri, gözleri Erhan Çelik, Seren Serengil ve Yeşim Salkım’a çevirdi. Ergen’in sözlerine yanıtları ne olacak önümüzdeki günlerde göreceğiz…

Gülben Ergen kimdir?

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler