Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen hakkında konuşan Seren Serengil'e hapis cezası verildi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen hakkında konuşan Seren Serengil’e hapis cezası verildi!

Seren Serengil’e hapis şoku! Gülben Ergen’in, hakkında konuşmaması kararı aldırdığı Seren Serengil, konuşmaya devam etmesi nedeni ile hapis cezası aldı. Serengil, üç gün hapis yatacak. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bundan üç ay önce sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın isimli programda yaptığı yayınlar nedeni ile Seren Serengil’e tedbir kararı aldırmıştı. Gülben Ergen, Seren Serengil’in mahkemenin tedbir kararına rağmen programında ve Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia etti. Bunun üzerine Gülben Ergen’in talebini değerlendiren mahkeme Seren Serengil’e üç gün hapis cezası verdi.

Seren Serengil’e hapis şoku!

İddiaya göre; Seren Serengil, mahkemenin tedbir kararına rağmen 20 Ekim, 23 Ekim ve 24 Ekim tarihlerinde Gülben Ergen aleyhinde yayınlar yapmaya devam etti. Bunun üzerine, Ergen’in de mahkemenin tedbir kararına muhalefet ettiği gerekçesi ile Seren Serengil hakkında zorlama hapsinin uygulanması için tekrar mahkemeye başvuruda bulundu. İstanbul 10. Aile Mahkemesi, 13 Kasım 2017 tarihli kararında Seren Serengil aleyhinde istenen zorlama hapsinin şartlarının oluşmadığı gerekçesi ile Ergen’in talebini reddetti. Ancak, Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir, mahkemenin ret kararını yine bir üst mahkeme olan İstanbul 11. Aile Mahkemesi’ne taşıdı ve Seren Serengil hakkında zorlama hapsi kararı verilmesini talep etti.

Tedbire muhalefet nedeniyle davalının cezalandırılmasını istiyoruz

Mahkeme, dün İstanbul 11. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya, tarafların avukatları katıldı. Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir, “Mahkemenin tedbir kararına muhalefet ettiğine ilişkin delilimiz olan yayın akışını dosyaya sunduk. Bilirkişi çözümü yapılmıştır. Tedbire muhalefet nedeniyle davalının cezalandırılmasını istiyoruz. Tedbir kararı davalıya tebliğ edilmesine rağmen müvekkilim hakkında yine beyanlarda bulunmuştur. Instagram hesabından da paylaşımları olmuştur” diye konuştu.

Seren Serengil üç gün hapis yatacak

Gülben Ergen’in itirazını kabul eden İstanbul 11.Aile Mahkemesi, İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nin zorlama hapsi talebinin reddine ilişkin kararını kaldırılarak 6284 sayılı yasa kapsamında tedbir kararına muhalefet eden davalı Seren Serengil’in 3 gün süre ile zorlama hapsine ve tecziyesine karar verdi. Üç günlük zorlama hapsi kararının infazı için, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesine karar verildi. Böylelikle, Gülben Ergen’in hakkında konuşan Seren Serengil’in üç gün süre ile hapis yatacağı iddia ediliyor.

Seren Serengil kimdir?

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler