Ana SayfaDedikoduGülben Ergen Eski Eşiyle Fotoğraf Paylaştı

İlgili Postlar

Gülben Ergen Eski Eşiyle Fotoğraf Paylaştı

Gülben Ergen, “Mustafa Erdoğan’ı Aldatmış” Sözlerine İnat, Eski Eşiyle Fotoğraf Paylaştı

Magazin gündeminden haftalardır düşmeyen,olay üzerine olayla anılan Gülben Ergen tüm sözlere inat eski eşiyle fotoğraf paylaştı. Gülben Ergen’in ikinci eşi Erhan Çelik’i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı iddialarının ardından, ilk eşi Mustafa Erdoğan’ı da adattığı iddia edilmişti. Gülben’den bu iddialara nispet yapar gibi paylaşım geldi.

Nispet Yapar Gibi Eski Eşiyle Fotoğraf Paylaştı

Erhan Çelik’i aldattığı yönünde Yeşim Salkım’ın tekrar gündeme getirdiği olay büyüdü büyüdü ve Gülben Ergen hakkında bir sürü iddiayı da beraberinde getirdi. Zor günler geçiren bir sürü  dostundan ve eski eşinden hakaret duyan Gülben Ergen için en son Mustafa Erdoğan için bir iddia atıldı. Eski eşi Mustafa Erdoğan’ı spor hocası Serkan Sakallıoğlu ile aldattığı söylenen Gülben Ergen, iddialara ilişkin tek kelime etmezken nispet yapar gibi fotoğraf paylaştı. Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen’in evine gidip çocuklarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Gülben de fotoğrafı paylaşıp “Mutluluk” yazarak dosta düşmana mesaj verdi.

Yıllar Sonra Görüntüler Ortaya Çıktı

Mustafa Erdoğan’la evli olduğu dönem, spor hocasıyla ilişki yaşayan Gülben Ergen’in o dönem görüntülere ilişkin “O benim şoförüm” diyerek açıklama yapmıştı. Görüntülerin dün ortaya çıkmasının ardından Gülben’in yanındaki kişinin spor hocası olduğu anlaşıldı.

Gülben Ergen Eski Eşiyle Fotoğraf Paylaştı
Gülben Ergen Eski Eşiyle Fotoğraf Paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler