Ana SayfaDedikoduGülben Ergen ‘’Dostu Düşmanı İyi Tanıdım’’ dedi

İlgili Postlar

Gülben Ergen ‘’Dostu Düşmanı İyi Tanıdım’’ dedi

Gülben Ergen geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan ‘Yansın Bakalım’ adlı single’ının imza gününde sevenleriyle bir araya geldi..

Magazin basınının haberine göre, Sezen Aksu imzalı şarkıya nakaratındaki sözlerden hareketle acı biberli tanıtım yapan ünlü şarkıcı, ‘Yansın Bakalım’la mahkemelik olduğu eski eşi Erhan Çelik’e gönderme yaptığı iddialarını reddetti.

Ergen, şarkının imalı sözlerinin sipariş olup olmadığı sorusuna “Öyle bir sipariş mümkün değil. Geçen sene Sezen Aksu’dan 3 şarkı almıştım. Bu, öne çıktı” yanıtını verdi. Yaşadığı sıkıntılı dönemlerle ilgili de konuşan Ergen şunları söyledi:

‘DOSTU DÜŞMANI ÇOK İYİ TANIDIM’

“Yanımda olan çok insan vardı, olmayanlar hayatımdan elendi. Hafifledim, daha da güçlendim. Dostu düşmanı çok iyi tanıdım. Kuru kalabalıktansa daha anlamlı bir kalabalığa sahibim. Her şey hayal ettiğimin üstünde güzel gidiyor.”

 

“İLK DEFA CD VE KIRMIZI BİBERİ YAN YANA GÖRDÜM”

Sevenlerinin sosyal medyaya kırmızı biberle yükledikleri resimlerle mest olduğunu belirten Ergen, “Yansın Bakalım’ın ilk imza günü , kırmızı biberlerle sosyal medyaya yükledikleri resimlerle beni mest ettiler. 26 yıllık meslek hayatımda ilk defa bir CD ile kırmızı biberi yan yana gördüm. Sezen Aksu sözlerinin efsanevi gücü ve etkisi. Kırmızı biberin kime lazım olduğunu biz söylemiyoruz” diye konuştu.

Kısa sürede çok güzel bir başarı yakaladıklarını dile getiren Ergen, “Çok güzel, kalabalık bir imza günü, insanlara dokunmak, nefeslerini ve seslerini bu kadar yakından duymak benim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

“2017 DÖRT DÖRTLÜK GEÇMEDİ”

2017’nin mükemmel geçmediğini fakat 2018’nin daha iyi geçeceğini söyleyen Ergen, “Hiç bir şey mükemmel değil, 2017 tabi ki dört dörtlük geçmedi. Ama 2018, 2017’den daha güzel olacak” dedi.

2018’den sağlık beklediğini aktaran Ergen, ruh ve beden sağlığı olduktan sonra gerisinin hallolduğunu söyledi. Ergen, “Ülkem için barış diliyorum. Terörden, şiddetten uzak bir yıl olsun. Kadına, çocuğa, hayvana, yaratılmış olan bütün canlıya şiddetten uzak olalım” diye konuştu.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler