Ana SayfaÜnlülerGözaltına Alındığı İddia Edilen Simge Barankoğlu'dan Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Gözaltına Alındığı İddia Edilen Simge Barankoğlu’dan Açıklama Geldi!

Gözaltına alındığı iddia edilen ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, gözaltı haberleri hakkında bir açıklama yaptı! Fenomen Simge Barankoğlu gözaltı iddialarına nasıl bir yanıt verdi? Detaylar Haberimizde..

Gozaltina-Alindigi-İddia-Edilen-Simge-Barankogludan-Aciklama-Geldi

Gözaltına Alındığı İddia Edilen Simge Barankoğlu’dan Açıklama Geldi!

“Örümcek korktun mu, yılan korktun mu?” videosu ile adından söz ettirmeyi başaran Simge Barankoğlu gözaltına alındığı iddialarını yalanlayarak, “Dün hakkımda milyon tane haber basılmış, hiçbirinin doğruluk payı yoktur arkadaşlar.” diyerek açıklamalarda bulundu.

“Dün Hakkımda Milyon Tane Haber Basılmış, Hiçbirinin Doğruluk Payı Yoktur Arkadaşlar.” dedi.

Fenomen Simge Barankoğlu, elektronik sigara reklamı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Instagram hesabının hikaye kısmında açıklama yapan Fenomen Simge Barankoğlu, “Dün hakkımda milyon tane haber basılmış, hiçbirinin doğruluk payı yoktur arkadaşlar. Buradan herkese duyurulur. Ayrıca o haber basan gazetelere sesleniyorum, lütfen haberlerini düzgün yayınlayın. Güzel reklam yapmışsınız fakat yanlış.” dedi. “Örümcek korktun mu, yılan korktun mu?” videosu ile ünlenen 23 yaşındaki Fenomen Simge Barankoğlu, satışı yasak olan elektronik sigaraların reklamını yaptığı iddiasıyla gözaltına alındığı haberleri dün medyada çıkmıştı.

Simge Barankoğlu Kimdir ?

Instagram ve Youtube fenomeni olarak geçtiğimiz aylarda Yılan korktun mu?, Örümcek korktun mu? cümleleri ile 15 saniyelik video çekimiyle sosyal medya dünyasının dikkatini üzerine çekmeyi sonunda başaran Simge Barankoğlu 23 yaşındadır. Adnan Menderen Üniversitesi mezunu olan Simge Barankoğlu aslen İzmir Ödemişli’dir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler