Ana SayfaDizilerGöz6 Final Haftasında Bir İsim Daha Elendi!

İlgili Postlar

Göz6 Final Haftasında Bir İsim Daha Elendi!

Göz6 evinde dün akşam yeni bir eleme gecesi daha yapıldı. Eleme sonrasında bir isim daha Survivor hayallerine veda etti.

Göz6 evine, yapılan son açıklama ile birlikte yeni bir dönem başlarken, evdeki paravan kalktı ve bireysel yarış başladı. İki evden de birinci olmayı başaran iki yarışmacının Survivor’a gidecek olması,  son haftalara doğru daha da heyecanı arttırırken, dün akşamki eleme erkekler evinde yapıldı.

Erkekler Evinde Eleme Heyecanı!

Erkekler evinde dün akşam yapılan eleme heyecanı milyonlarca kişiyi de ekranlara kilitledi. Oylama öncesinde evde dokunulmazlık oyunu oynanırken, dün akşamki oyunu kazanan Bulut Özdemir oldu. Bulut bu oyunu kazanarak evden elenmekten kurtulurken, kalan 3 isim eleme potasına çıkarıldı. Ramazan Kalyoncu, Fatih Kılıçarslan ve Erdi Ünver arasında yapılan oylama sonrasında izleyenlerden en az oy alan isim Fatih Kılıçarslan oldu ve Fatih KılıçarslanGöz6 evine ve Survivor 2017 hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

2 Ocak Pazartesi Günündeki Elemede Ne Oldu?

Dün akşam erkekler evinde yapılan eleme ile evden ayrılan isim belli olurken, bir önceki gece eleme heyecanı kızlar evinde yaşandı. Pazartesi akşamı ekranlara gelen elemede, evden elenen isim evin tartışmalı isimlerinden birisi olan Serenay Satıroğlu oldu.

Survivor Finaline Adım Adım!

Yarışmayı kazanan kişiler, Survivor 2017 kadrosuna dahil olacak ve bu nedenle yarış oldukça kıyasıya geçiyor. Göz6 evinin kazanları bu hafta içerisinde yapılacak seri elemeler ile belli olacağından dolayı önümüzdeki günler boyunca evden her gün bir isim ayrılacak ve büyük finalde evi birinci olarak bitirmeyi başaran iki isim açıklanacak.

Evde Kimler Kaldı?

Yapılan son elemeler sonrasında evde kalan isimler şöyle;

Kızlar evinde; Filiz Yazıcı, Ecem Karaağaç ve Berna Keklikler

Erkekler evinde; Bulut Özdemir, Ramazan Kalyoncu ve Erdi Ünver

Favoriler Gitti!

Yarışmada son günlere girilmesi ile birlikte favori isimler de yarışmaya veda etmek durumunda kalırken bugüne kadar yapılan elemeler sonrasında kızlar evinden elenen favori isimler Almira Kuruoğlu, Berna Kes ve Gizem Akdağ olmuştu. Erkekler evinden elenen favori isimler ise Orhun Öztürk, Zeyd Gümüştutan ve Samed Sarıkuş’tu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler