Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGörümce filmi TV'de ilk kez TV8' de!

İlgili Postlar

Görümce filmi TV’de ilk kez TV8′ de!

BKM´nin yapımcılığını yaptığı Gupse Özay´ın hem yazıp hem de başrolde yer aldığı ´Görümce´ filmi televizyon ekranlarında ilk defa 7 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Görümce filminin yorumları, konusu ve oyuncu kadrosuna dair merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

BKM’nin gelecek programında yer alan, Gupse Özay’ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Görümce filmi vizyona girdiğinde oldukça konuşulmuştu. Şimdi ilk kez televizyon ekranlarında gösterilecek komedi türündeki Görümce filmi 7 Kasım Salı günü saat 20.00’da ekrana gelecek.

“Görümce” filminin konusu

Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar beklemektedir…

“Görümce” filminin oyuncu kadrosu

Görümce filmin yönetmenliğini daha önceden Patron Mutlu Son İstiyor ve Kocan Kadar Konuş filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü yapıyor. Komedi filmi olan ´Görümce´de Gupse Özay´a başrolde Buğra Gülsoy ve Eda Ece edecek. Ayrıca oyuncu kadrosunda Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz gibi isimler rol alıyor.

“Görümce” filmi yorumları

Basından gelen Görümce filmi internet yorumu: “Film sinemada (hiçbir sinemada) pek ele alınmamış bu özel gelin-görümce ilişkisini derinliğine deşiyordu.” Şeklindeydi. Çok sayıda kişi tarafından izlenen komedi filmi Görümce’ye seyirci yorumları ise sosyal medyadan yorumlara göre genelde olumlu şekildeydi.

İlk kez TV8’de

“Görümce” filmi televizyon ekranlarında ilk defa 7 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler