Ana SayfaKimdirGörkem Tükreş Kimdir?

İlgili Postlar

Görkem Tükreş Kimdir?

“Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinin sevilen oyuncusu Görkem Tükreş kimdir? Görkem Tükreş kaç yaşında? Görkem Tükreş dizileri neler? Görkem Tükreş filmleri neler? Görkem Tükreş aslen nereli? Görkem Tükreş hangi burç? Görkem Tükreş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Görkem Tükreş Kaç Yaşında? Görkem Tükreş Aslen Nereli? Görkem Tükreş Hangi Burç?

Görkem Tükreş 7 Nisan 1983 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Görkem Tükreş, Koç burcudur.

Görkem Tükreş Kimdir?

Görkem Tükreş, ilkokulu Hakkari’de okumuş ardından Ortaokul ve lise eğitimini Balıkesir’de tamamlamıştır.  2003 yılında “Ankara Akademi Medya İletişim Bilimleri Sahne Sanatları”nda eğitim almaya başlayan Görkem Tükreş, 2009 yılında İngiltere’ye giderek “University of Gloucestershire”de eğitim almıştır.

Türkiye’ye döndükten sonra Julius Caesar, Çarıklı Kovboylar, Hırsız ve Nasrettin Hoca gibi tiyatro oyunlarında oynayan Görkem Tükreş ilk olarak 2011 senesinde ekranlara gelen “Bir Çocuk Sevdim” dizisiyle ekranlarda ileyicisiyle buluşmuştur. Aynı sene “Toprağın Çocukları” filmiyle beyazperdedeki yerini alan Görkem Tükreş, 2013 senesinde “Tatar Ramazan” filminde canlandırdığı “Hamdi” karakteriyle çok sevilmiştir. Aynı yıl “Mavi Dalga” filmiyle yeniden beyazperdede izleyiciyle buluşan Görkem Tükreş, filmdeki performansıyla büyük bir çıkış yakalamıştır.

2015 senesinde “O Hayat Benim dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Görkem Tükreş, 2017 senesinde “İsimsizler” dizisinde rol almıştır. Ekranlardaki kariyerine devam ederken tiyatroya da ara vermeyen Görkem Tükreş, bu yıl TRT1 ekranlarında yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinde “Eşref Edip” karakterini canlandırmaktadır.

Görkem Tükreş Dizileri

  • 2020 – Ya İstiklal Ya Ölüm
  • 2017 – İsimsizler
  • 2015 – O Hayat Benim
  • 2013 – Tatar Ramazan
  • 2011 – Her Şeye Rağmen
  • 2011 – Bir Çocuk Sevdim

Görkem Tükreş Filmleri

  • 2013 – Mavi Dalga
  • 2011 – Toprağın Çocukları
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler