Ana SayfaÜnlülerGoncagül Sunar Albüm Müjdesi Verdi

İlgili Postlar

Goncagül Sunar Albüm Müjdesi Verdi

20 Dakika adlı radyo programına katılan ve Öykü Özalan’ın sorularını yanıtlayan veren Goncagül Sunar, hayatı ve kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Bugüne kadar pek çok farklı dizi projesinde yer alarak başarılı bir şekilde oyunculuk performansını sergileyen Goncagül Sunar, programda yaptığı açıklamalar ile birlikte oldukça şaşırttı ve bilinmeyen özelliklerinin öğrenilmesini sağladı.

“Rolleri Unutamıyorum”

Özellikle Türkiye’nin en çok sevilen dizilerinden olan Mahallenin Muhtarları, Asmalı Konak ve Çemberimde Gül Oya gibi dizilerde yer alarak unutulmayan karakterleri canlandıran oyuncu, özellikle bu karakterleri oynadıktan sonra adeta bu rollerin kendisi için yazıldığına inandığını söyledi.

Bugüne kadar kendisine sunulan her türlü rolü iyi bir şekilde incelediğini ve kariyerini iyi bir şekilde sürdürebilmek adına seçici olduğunu söyleyen Goncagül Sunar, gelen rollerden ve tekliflerden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Özellikle Çağan Irmak ile çok farklı projelerde yer alma fırsatı bulan başarılı oyuncu, bu durumdan dolayı oldukça mutlu olduğunu söylerken Çağan Irmak’ın film sektörünün en iyi isimlerinden bir tanesi olduğunu ve aynı zamanda oyuncuların Çağan Irmak ile çalışmasının büyük bir şans olduğunu söyledi.

Yönetmenin oyuncunun ruhunu ve hangi ismin hangi rolde daha iyi yer alacağını bilerek bu konuda projelerini geliştirdiğini söyleyen Goncagül Sunar, Çağan Irmak’ın kendi kariyerinde ve oyunculuğunda büyük bir katkı sağladığını ifade etti.

Şarkıyla Aram İyi

Özellikle Çemberimde Gül Oya dizisinde yer aldığı süre boyunca şarkı söylemeyi sevdiğini ve bundan sonra bu alana da ilgi duyduğunu belirten oyuncu, aynı zamanda konserde sahneye çıktığını ve bu alanda da oldukça heyecan yaşadığını söyledi. Yaptığı bu açıklamaları ile birlikte aynı zamanda bu alanda yer alacağını söyleyen oyuncu, özellikle 2002 yılından beri gitar çaldığını, kendini geliştirebilmek adına iyi bir şekilde hazırlık sürecini geçirdiğini ifade etti.

Dijital dünyada ve sevenleriyle şarkılarını buluşturmak istediğini söyleyerek oldukça sürpriz bir kararı da duyuran oyuncunun sevenleri bu gelişmeye sevindi. Oyuncunun albüm projesi ile ilgili şu anda detayların netleşmedi ifade edilirken önümüzdeki dönemlerde sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Özellikle sanatçının albümleri ile piyasada tutabileceği de konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler