Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri tek celsede boşandı!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri tek celsede boşandı!

Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan ile boşandı. İki buçuk yıl önce büyük umutlarla başlayan evlilik, tek celsede sona erdi. Ünlü oyuncu, eşinden tel celsede boşandı. Detaylar haberimizde…

Henüz boşanmadı ama… Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık aşkı belgelendi

Gonca Vuslateri ve Edip Burak Ertoğan boşandı

Son olarak reyting listesine yenilerek final yapan Tehlikeli Karım isimli dizide rol alan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan ile boşandı. 20 Nisan günü İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan ile fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirterek boşanma davası açmıştı. Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasında, Gonca Vuslateri ve eşi Edip Burak Ertoğan’ın birbirlerinden nafaka, maddi ve manevi tazminat ya da mal paylaşımı talebinde bulunmadığı ortaya çıktı. Anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini ifade eden çift, tek celsede boşandı.

Gonca Vuslateri kimdir?

Evliliğini böyle duyurmuştu

31 Aralık 2015 günü ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile yurt dışında nikah masasına oturan Gonca Vuslateri, evliliklerini sosyal medyada “Evet, evlendim. Ortada bir ton negatif mevzu varken düğün yapmayacağımı söyledim. Mutluluğu yaşamayı feda edeyim ama kendim mutlu olayım. İstanbul’a dönünce 5-6 kişinin katılacağı sade bir kutlama yapacağım.” şeklinde bir paylaşım ile duyurmuştu.

Boşanma haberini de sosyal medyada duyurmuştu

Boşanma haberini de sosyal medya hesabından duyuran Gonca Vuslateri, yaptığı açıklama paylaşımında “Eşim Burak Ertoğan’la uzun bir süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim için de hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz.” ifadelerine yer vermişti.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ve eski eşi ses mühendisi Edip Burak Tandoğan’ın büyük bir aşkla başlayan evliliği, tek celsede bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler