Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri 8 kilo verdi! Nasıl zayıfladığını anlattı...

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri 8 kilo verdi! Nasıl zayıfladığını anlattı…

Gonca Vuslateri’nin son halini görenler şaştı kaldı. Fazla kilolarından kurtulan güzel oyuncu, nasıl zayıfladığını paylaştı. Fit görünümü, ilgi odağı oldu. İşte detaylar…

Gonca Vuslateri tek celsede boşandı!

Gonca Vuslateri’den şık kombin

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri önceki gün ‘Jurassic World: Yıkılmış Krallık’ filminin Türkiye galasına katıldı. Leopar desenli, file detaylı ve mini bir elbise giyen Vuslateri, canavar eldivenleri ile konsepte uyum sağladı.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri kaç kilo verdi, nasıl zayıfladı?

Gonce Vuslateri’nin galadaki fit görünümü dikkat çekti. Fazla kilolarından kurtulduğu ve incecik olduğu görünen ünlü oyuncu, nasıl kilo verdiğini “Kampa girdim, işe yaradı. Çok ödem gitti. 8 kilo verdim.” sözleri ile anlattı.

Gonca Vuslateri, son olarak eski eşi Edip Burak Ertoğan ile boşanma haberleri ile gündeme gelmişti. Vuslateri, sosyal medya hesabından su şekilde bir açıklama yayınlamıştı: Eşim Burak Ertoğan’la uzun bir süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim için de hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler