Ana SayfaÜnlülerGöksel'in Güzellik Sırrı!

İlgili Postlar

Göksel’in Güzellik Sırrı!

Şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan ve duyguları hissettiren güzel şarkıcı Göksel güzelliği ve fit duruşu ile dikkatleri üzerine topladı. Mayolu pozunu paylaşan şarkıcı sosyal medyada şaşırttı.

Fotoşop Sandılar!

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte  ve yoğun bir sezon geçiren bir çok ünlü isim dinlenmek adına tatil yerlerine akın etti. Bir çok isim Bodrum Çeşme gibi cennet yerleri tercih etti. Göksel’de diğer bir çok ünlü isim gibi tatile çıktı. Sosyal medya da sıkı bir takipçi kitlesine sahip olan Göksel tatil sezonunu çok konuşulan mayolu pozu oldu. Cesur şarkıcı verdiği mayolu verdiği pozla çok konuşuldu. Hatta bir takipçisi fotoğrafın altına ‘fotoşop’ yazdı. Bir süre acaba fotoşop mu değil mi? diye tartışılırken güzel şarkıcı takipçilerine beklenen yanıtı verdi.

 Göksel Kimdir?

Şarkıcı Göksel’den Doğal Paylaşım!

Fotoşop Değil!

Güzelliği ile ön plana çıkan Göksel fotoğrafının fotoşop olmadığını söyledi. Esra Erdem’in son teknolojilerle donattığı yeni nesil fitness zayıflama ve kilo kontrol merkezi FitSlimLife sayesinde her geçen gün gençleştiğini söyledi. Düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile fit kalınabileceğini söyleyen Göksel yapılan güzel yorumlara teşekkür etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler