Ana SayfaÜnlülerGöksel'den Maske Uyarısı

İlgili Postlar

Göksel’den Maske Uyarısı

Uzun zaman sonra İstanbul’da konser veren Göksel, sahneden hayranlarına seslendi. Göksel’den maske uyarısı geldi. İşte detaylar;

Ben Fena Aşığım!

Türk Pop müziğin unutulmayan ve sevilen ismi Göksel ard arda çıkardığı şarkılarına bir yenisini ekleyen güzel şarkıcı şarkısının gördüğü ilgiden oldukça memnun. Kayseri de sevenleriyle buluşan Göksel konserinde eğlenceli anlar yaşandı.

Göksel Kimdir?

Türk pop müziğin önemli seslerinden biri olan ve aynı zamanda şarkı yazarı ve yorumcularından olan Göksel Ben Fena Aşığım şarkısıyla bütün ilgileri üzerine topladı. Geçtiğimiz yıl en çok konser veren ünlü isimlerden biri olan Göksel yeni şarkısıyla Ben
Fena Aşığım Türkiye Turnesine Ankara da start vererek ardından da  Kayseride sevenleriyle buluştu.

Bütün Şarkılarını Seslendirdi!

Konserlerinde dünden bugüne hit olmuş sevilen şarkılarının yanı sıra sahnede söylemekten hoşlandığı şarkıları da söyleyen Göksel enerjisi ile de göz doldurdu. Bütün şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren başarılı ve sevilen şarkıcı Göksel eski şarkıları coşkulandırdı. Enerjisi ile hayranlarının gönlünde taht kurmayı başaran Göksel yeni konserleriylede sevenleriyle buluşacak.

Şarkıcı Göksel’den Doğal Paylaşım!

Göksel’den Maske Uyarısı

Göksel’in Yeni Single Şarkısı “Çölde Bi’ Vaha” Yayında

Konserinde siyah, gri ve fuşya renklerinde üç farklı kostüm giyen Göksel, şarkıları ve sahne şovlarıyla izleyenlerden beğeni topladı. Şarkı aralarında hayranlarına maske uyarısında bulunan şarkıcı, “Bu buluşmaları çok bekledik, lütfen maskelerimizi takalım, bunlar son maskeli konserlerimiz olsun.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler