Ana SayfaKimdirGökhan Oskay Kimdir?

İlgili Postlar

Gökhan Oskay Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan ve yükselişini sürdüren Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları kadrosunda yer alan Gökhan Oskay kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Nereli? Kariyeri ve Eğitimi

Gökhan Oskay, 5 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Gökhan Oskay genç, başarılı ve yakışıklı bir oyuncu olarak dikkatleri üzerine topluyor. Trt’nin başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinde Dodurga Obasının Beyi Olan Korkut Beyin Sağ Kolu Olan “Kaya Alp” Karakterini canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Projeler

Oyunculuk üzerine eğitim alan Gökhan Oskay, Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile kariyerine başlangıç yapmıştır. Günahkar, Gönül İşleri ve Kiraz Mevsimi dizilerinin kadrosunda yer almıştır. TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almakta ve Kaya Alp karakterini canlandırmaktadır. 2009 yılından sonra oyunculuk ile ilgilenen Oskay, bir çok katalog, dergi çekimlerinde yer almış, defileler de ve migros reklamında yer almıştır. Firmaların reklam yüzü de olan oyuncu, 1,90 boyunda ve 84 kilodur. 23 yaşındaki oyuncu, yakışıklılığıyla adından söz ettirmektedir.

Gökhan Oskay Oynadığı Diziler:

Diriliş Ertuğrul – Kaya Alp – Gönül işleri – Günahkar – Kurtlar Vadisi

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler