Ana SayfaKimdirGökhan Mumcu Kimdir?

İlgili Postlar

Gökhan Mumcu Kimdir?

Çeşitli projelerde kamera karşına geçen, mankenlikten oyunculuğa bir serüveni olan Gökhan Mumcu kimdir? Gökhan Mumcu Nerelidir? Gökhan Mumcu Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Gökhan Mumcu Aslen Nereli? Gökhan Mumcu Yaşı Kaç? Gökhan Mumcu Burcu?

Gökhan Mumcu, 14 Eylül 1975 tarihinde  Almanya’nın Hannover şehrinde da dünyaya gelmiştir ve aslen Malatyalıdır. 42 yaşında olan oyuncu başak burcudur.

Gökhan Mumcu Kimdir?

İlkokula başlayana kadar Almanya’da yaşadıktan sonra ailesi kesin dönüş yaparak İzmir’e gelmişlerdir. Gökhan Mumcu’nun bir kız kardeşi vardır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okumuş ve daha sonra Ege Üniversitesi Restorasyon bölümünden mezun oldu. Sonra Anadolu Üniversitesi‘nde Kamu yönetimi bölümünü okudu.

1995 senesinde İzmir’de modellik yapmaya başlamıştır. Gökhan mumcu, 1998 senesinde İstanbul’a yerleşerek modellik serüvenine devam etti ve Beymen, Network, Altınyıldız, Damat gibi firmalarla işbirliği yaptı. Kız kardeşi ile birlikte VEGA Organizasyon adında bir organizasyon şirketi kurmuşlardır.

Reklam Oyunculuğundan Dizi/film Oyunculuğuna

1999 senesinde “Gillette” reklamlarında boy göstermeye başladı.

1996 – 1999 seneleri arasında  Nuran Devres ve Kubilay Zerener’in senaritliğini yaptığı “Kara Melek” dizisine 1999 senesine dahil olmuştur. Dizde Gökhan Mumcu ile birlikte Ece UsluMustafa AlaboraZerrin ArbaşZiya KürkütZehra AlptürkHalit ErgençHaldun BoysanEbru AkelŞenay GürlerSinan AlbayrakKazım Akşar gibi ünlü isimler de rol almıştır.

2004 senesinde Orhan Oğuz yönetmenliğinde Müjde Ar, Salih Güney, Levent Üzümcü ve Nurseli İdiz   gibi ünlü isimlerle “Serseri Aşıklar” dizisinde birlikte oynamıştır. Aynı sene eğlenceli senaryosu ve değerli ekibiyle bir ekran klasiği haline gelen “En Son Babalar Duyar” dizisinderol almaya başlamıştır.Ardından Taylan Biraderler‘in rejisiyle Uğur YücelKenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler ile birlikte “Alacakaranlık”dizisinde oynamaya başlamıştır.

2004 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan “Speed” adlı otomobil programı sunuculuğunu üstlenmiştir.

2007  senesinde ATV’de yayınlanan yönetmenliğini Mustafa Altıoklar’ın üstlendiği “Kelebek Çıkmazı” dizisiyle ilk başrol karakterini canlandırmıştır ve bu dizide eşlik eden diğer oyuncular; HümeyraArda KuralNaz ElmasCeren BenderlioğluPamela SpenceAytaç Arman olmuştur.

2008 yılında Kaan Girgin’in yapımcısı olduğu “Miras” adlı filmde Gökhan MumcuShweta AggarwalSuniel ShettyHaldun BoysanKaan GirginAltan ErkekliYıldız Çağrı AtiksoyLevent Özdilek gibi ünlü oyuncular ile beraber rol aldı.

2008 senesinde Orhan Kemal‘in ölümsüz eserinden uyarlanan “Gurbet Kuşları” dizisinde başrol olarak Rutkay Aziz ve Miraç Eronat ile birlikte rol almıştır.

2010 senesinde TFT Film’in yapımcılığını yaptığı İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Projesi olan “Mahpeyker – Kösem Sultan” sinema filminde başrol olarak, Selda AlkorDamla SönmezÖykü Çelik ve Özgür Özberk ile birlikte rol almıştır.

2012 yılında Dada Film’in yapımcılığını yaptığı “Kaos Örümcek Ağı” adlı aksiyon sinema filminde başrol olarak Rojda Demirer ve Cemal Hünal ile birlikte rol aldı.

Gökhan Mumcu, 2011 senesinde keman sanatçısı Ceren Aksan ile dünya evine girmiştir ve bu evlilikten 12 Ağustos 2015yılında Mila adında bir kızı oldu.

2015 senesinde yapımcılığını 35 mm filmin yaptığı ve yönetmenliğini Ahmet Hoşsöyler’in yaptığı, başrollerini Fırat Tanış ve Ayça Varlıer ile paylaştığı “Mavi Gece” sinema filminde Murat karakterine hayat vermiştir.

Oynadığı Reklam Filmleri :

-Gillette
-İsuzu
-Koç Allianz
-Doğtaş
-İstikbal Mobilya
-İstikbal Mutfak
-Pınar Hindi
-Siemens
-Milliyet Promosyon Reklamları
-Milliyet İmaj Reklamları
-Hürriyet Promosyon Reklamları
-Kalbim Benecol
-Shop & Miles
-First Dio
-Jump
-Coca Cola Light
-Axess
-Süvari

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :

2015 – Mavi Gece (Dr.Murat) (Sinema Filmi)
2014 – 2015 – Arka Sokaklar (8.,9. Ve 10.Sezon) (Tarık) (TV Dizisi)
2013 – Sevgi Taşı (Sinema Filmi)
2012 – Kaos Örümcek Ağı (Yzb.Mete Öztürk) (Sinema Filmi)
2011 – Kurşun Bilal (Kurşun Bilal) (TV Dizisi)
2011 – Kirli Oyunlar (Çerkez Hasan) (TV Filmi)
2011 – Herşeye Rağmen (Aziz Demir) (TV Dizisi)
2010 – Mahpeyker Kösem Sultan (I. Ahmet) (Sinema Filmi)
2009 – Gerçek Masallar: Bir Pamuk Prenses Masalı (Kısa Film)
2008 – Miras (Erdal) (Sinema Filmi)
2008 – Gurbet Kuşları (Murat) (TV Dizisi)
2008 – Ateş ve Barut (Komiser Ateş) (TV Dizisi)
2007 – Kelebek Çıkmazı (Deniz) (TV Dizisi)
2004 – En SonBabalar Duyar (TV Dizisi)
2003 – Serseri Aşıklar (TV Dizisi)
2003 – Alacakaranlık (Orkun) (TV Dizisi)
1999 – Kara Melek (Kenan) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler