Ana SayfaÜnlülerGökhan Atalay İzle ve Gör ile Geliyor

İlgili Postlar

Gökhan Atalay İzle ve Gör ile Geliyor

Müzisyen Gökhan Atalay, yeni çalışmasını Garaj Müzik etiketiyle dinleyicileriyle buluşturdu. Gökhan Atalay İzle ve Gör ile Geliyor

Ünlü müzisyen Gökhan Atalay, “Sadece” albümünün içinde yer alan İzle ve Gör isimli şarkısı ile dikkat çekiyor.

Gökhan Atalay İzle ve Gör ile Geliyor

Sözü ve m”üziği kendisine, düzenlemesi Erkan Adlin’e ait olan “İzle ve Gör” şarkısının klibi Said Dağdeviren yönetmenliğinde Ümraniye Platoları’nda çekildi.

Sesi ve müzik tarzıyla kısa sürede beğeni toplayan ve hayran kitlesini oluşturan Atalay, kış aylarına damga vuracak. Dinleyenlerin içini ısıtacak şarkısı “İzle ve Gör” ile zirveye aday olduğu söylendi.

Şarkısı kadar klibi ile de iddialı olan Atalay, “2020 yılında herkes İzle ve Gör diyecek” açıklamalarında bulundu.

17. YÜZYILA DÖNÜŞ

Klip çekimlerinde 17. yy Barok dönemi esintilerine yer veren Gökhan Atalay, “Çevremizde yaşanan ilişkiler hepimizi etkiler ve her kavga hikayesinde olduğu gibi çok geçmiş defterler yine karşımıza şekilde çıkar. Bunun için klipte hem günümüz hem de geçmiş döneme ait görüntülere yer verdik” dedi.

6 DİLDE ŞARKI SÖYLÜYOR

Şimdiye kadar yazmış olduğu şarkılar ve akustik performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Atalay, sahnede İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça ve İtalyanca şarkılar söyleyerek turistlerin ilgi odağı oluyor.

Müziğe ilk kez 17 yaşında gitarist olarak adım atan fakat kariyerine solist olarak devam eden Gökhan Atalay, alternatif bir müzik tarzı ile, daha çok rock dinleyenler için çalışmalar yapacağını ve bu çalışmalarına yaz dönemi boyunca devam edeceğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler