Ana SayfaDedikoduGökhan Alkan'dan Manidar Paylaşım

İlgili Postlar

Gökhan Alkan’dan Manidar Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı Nesrin Cavadzade ile yollarını ayrıdığı iddia edilen Gökhan Alkan bugün kafaları karıştıran bir paylaşım yaptı. Gökhan Alkan’dan manidar paylaşım geldi. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Nesrin Cavadzade’den Evlilik Açıklaması

Nesrin Cavadzade geçtiğimiz gün Bebek’teydi. Bir süredir ‘Yasak Elma’ dizisindeki rol arkadaşı Gökhan Alkan’la birlikte olan Cavadzade sürpriz bir açıklama yaptı. Cavadzade, gazetecilerin soruları üzerine, “Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımızda vardı. Benim içinde sürpriz oldu” demişti.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında cevap vermekten kaçınan Cavadzade şu açıklamayı yaptı; “İnsanların yangınla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım”

Nesrin Cavadzade’ ye Gökhan Alkan’ dan Sürpriz Teklif…

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nikah Masasına Oturmak İçin Hazırlanan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade’den Üzen Haber

Geçtiğimiz hafta Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan‘la nişanlandıklarını duyurmuştu. Ancak ortaya çıkan yeni iddialara göre evlilik hazırlıkları yapan çiftin arasına kara kedi girdi.

Yakında yeni bir diziyle ekranlarda olmaya hazırlanan Nesrin Cavadzade’nin son dönemde canının sıkkın olduğu söyleniyordu. Kulislerde dolaşan iddialara göre Kalp Yarası dizisinin çekimleri nedeniyle Antakya’da olan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade şiddetli bir kavga etti ve ardından ayrılık kararı aldı. Çiftten bu konu hakkında henüz herhangi bir açıklama gelmemesi de iddiaların gerçek olduğunu düşündürdü. İkilinin neden kavga ettiği ise bilinmiyor.

Gökhan Alkan Kimdir?

Gökhan Alkan’dan Manidar Paylaşım

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan oyuncu çift hakkında ‘ayrılık’ iddiası ortaya atıldı. Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade’nin şiddetli bir tartışma sonrası yollarını ayırma kararı aldığı ileri sürüldü.

Söylentiler sonrasında Nesrin Cavadzade suskunluğunu korurken, Gökhan Alkan’dan iddiaları reddeden bir paylaşım geldi.

Gökhan Alkan, çıkan haberlere ‘Haydar Haydar’ şarkısının dizelerini paylaşarak yanıt verdi:
Nesimi’ye sormuşlar
Yarin inen hoş musun?
Hoş olayım, olmayayım
O yar benim, kime ne!

Alkan’ın bu paylaşımı ikilinin arasında geçenlerin perde arkası hakkında hiçbir açar vermezken, çiftten gelecek açıklama merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler