Ana SayfaDedikoduGökhan Alkan Hakkındaki Gerçekler

İlgili Postlar

Gökhan Alkan Hakkındaki Gerçekler

Yağmur Tanrısevsin ile ‘Kalp Yarası’ adlı dizide başrolü paylaşacak olan Gökhan Alkan, sette at bindiği esnada çekilmiş karelerini sevenleriyle paylaştı. Yakışıklı oyuncu hakkında bilinmeyen gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Gökhan Alkan hakkındaki gerçekler;

Nesrin Cavadzade’den Ayrılık Açıklaması

Yasak Elma dizisinde Şahika rolüne hayat veren Nesrin Cavadzade, Bebek’te yürüyüş yaparken magazinburada.net kameralarına yakalandı.

Dizideki rol arkadaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade’nin Instagram hesabından fotoğraflarını silmesi ikilinin ayrıldığı dedikodularını beraberinde getirmişti. Nesrin Cavadzade ayrılık iddialarıyla ilgili, “İlişkimizde sorun yok. Her şey çok güzel gidiyor” şeklinde açıklama yaptı.

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da kimin öleceği merak uyandırırken Şahika rolünü oynayan Nesrin Cavadzade, çarpıcı açıklamalar yaptı. Nesrin Cavadzade, “Şahika karakterinin dizideki durumu senaryoda olması gerektiği gibi gidiyor. Türk izleyicisi Şahika gibi bir karakter olmadan yapabilir mi bilmiyorum. Biliyorsunuz efsaneler ölmez” şeklinde konuştu.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’dan Evlilik Açıklaması

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkı Bitti Mi?

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, uzun yıllar sanat filmlerinde izlediğimiz bir oyuncu olarak ödüllerden ödüllere koşuyordu. Üstelik yurt dışına da adım atmıştı. Ama kariyerinde radikal bir değişiklik yaptı ve çok izlenen dizilerde oynamaya başladı. Bütün başarısının yanı sıra, Nesrin Cavadzade aşkı da oynadığı dizinin setinde bulmuştu. Hayatındaki her şey yolunda gibi görünen Nesrin Cavadzade, son günlerde tatsız olaylar yaşamaya başladı.

Nesrin Cavadzade, sette yaşanan gerginliğin ardından birkaç bölüm önce diziden ayrılmıştı. İşteki huzursuzluk yetmezmiş gibi sevgilisi Gökhan Alkan’dan da ayrıldığı iddiası ortaya atıldı. Bazıları da Gökhan Alkan’ın yeni dizisinin çekimleri için Antakya’ya gittiğini söyleyerek birlikte görülmemelerini buna bağladı. Ancak Nesrin Cavadzade’nin ısrarla gelen ayrılık sorularını yanıtsız bırakması iddiaları güçlendirdi. İkilinin ayrılık kararı aldığı söylentileri kısa sürede gündemi sarstı. Fakat çiftin bu konu hakkında paylaşım yapmamakla birlikte, beraber çekilen fotoğraflarını da kaldırmaması iddaiaların asılsız olduğunu ortaya çıkardı.

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Gökhan Alkan Hakkındaki Gerçekler

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan, yakında ATV’de başlayacak ‘Kalp Yarası’ adlı diziyle sevenlerinin karşısına çıkacak.Yeni dizisinde canlandıracağı karakter merak konusu olan Alkan, sette at bindiği esnada çekilmiş karelerini sevenleriyle paylaştı. Alkan’ın bu karelerine beğeni yağdı.

Öte yandan ünlü oyuncu hakkında çok fazla bilinmeyen gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Alkan, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv mühendisliğinden mezun olmuş. İlerleyen süreçte fikir değiştiren Alkan, oyunculuğa yönelmiş. Oyunculuk eğitimini ise MSM Actor Studio’da almış. Ünlü oyuncunun Otomotiv mühendisliğinden mezun olduğunu duyanlar kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler