Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır'ın Yeni Evinin Fiyatı Herkesi Şaşkına Çevirdi

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır’ın Yeni Evinin Fiyatı Herkesi Şaşkına Çevirdi

Geçtiğimiz Şubat ayında Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır’ın, Alaçatı’da sahibi olduğu evi satarak, Bodrum’da başka bir ev aldığı ortaya çıktı. Yeni evinin değeri dudak uçuklatan oyuncunun, İstanbul’da olmalarının gerekmediği zamanlarda eşiyle birlikte Bodrum’daki evlerinde yaşayacakları öğrenildi. Gökçe Bahadır’ın yeni evinin fiyatı herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar;

Gökçe Bahadır’ dan Bomba İtiraf “Çok Uğraşmamak Gerekiyor”…

Ünlü Gökçe Bahadır sonunda Aşkı yakaladı!. Geçtiğimiz ay “Calypso Kralı” lakabıyla tanınan Metin Ersoy’un oğlu olan müzik insanı Emir Ersoy ile nikah masasına oturan  Gökçe Bahadır, düğünün ardından ilk defa konuştu. Başarılı oyuncu düğünleri  hakkında, “Her şey çok güzel geçti. Bugün tam bir ay oldu. Apar topar hazırlanmamıza rağmen hayallerimin üstünde bir düğün oldu. Gelinliği bile set arasında bakıyordum. Bazen çok özenmediğin, uğraşmadığın şeyler çok güzel çıkar ya benim için de öyle oldu. Belki de bazen çok da uğraşmamak gerekiyor.” şeklindeki açıklamasıyla şaşırttı…

Gökçe Bahadır-Emir Ersoy Düğününden Cansel Elçin’ in Kamerasından İlk Görüntüler…

“Cicim Ayı Bile Olmadı”

İmzayı attıktan sonra başlayan hayatı hakkında da bilgi veren başarılı oyuncu;  Yaşamında hiçbir şeyin değişmediğini anlattı ve; “Cicim ayı bile olmadı. Her şey aynı devam ediyor. Gayet evlendik ve ertesi gün sete gittim. Benim set hayatım, onun konserleri hiçbir şey değişmedi.” dedi…

Emir Ersoy Kimdir?

Gökçe Bahadır kimdir?

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Çiftinden Aşk Dolu Paylaşım

Takipçilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan güzel oyuncu, “Aşk olsun öncelik. Yaşadığımız zor günlerin ardından sevmek, sevilmek olsun. Herkese iyi bayramlar dilerim” mesajını yazdı. Kısa sürede binlerce beğeni alan ikilinin el ele olduğu paylaşıma çok sayıda yorum geldi.

Ünlü müzisyen ise mutluluğunun yüzüne yansıdığı eşiyle romantik karesine, “Bir bayram bırakıyorum buraya. Bayramı bayram yapan en güzel şey olan ‘sevginin’ içinde olduğu” notunu düşmüştü.

Sorulara Yanıt Vermediler

Birkaç ay önce Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülenen Gökçe Bahadır-Emir Ersoy çifti, soruları yanıtsız bırakmıştı. İkili, basın mensuplarına teşekkür ederek oradan ayrılmıştı.

Gökçe Bahadır Eşini Paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda Venedik Film Festivali’ne katılan ünlü çiftten yeni bir fotoğraf geldi. Zaman zaman eşiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Gökçe Bahadır, araba önünde çekilen karelerini kalp emojisiyle paylaştı. Eşinin bu jestine kayıtsız kalmayan Ersoy ise gül emojisiyle yorum yaptı.

Gökçe Bahadır’ın Yeni Evinin Fiyatı Herkesi Şaşkına Çevirdi

Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren ikiliden Gökçe Bahadır’ın, geçtiğimiz günlerde Bodrum Gümüşlük’ten yaklaşık 10 milyon TL’ye ev aldığı öğrenildi.

Oyuncu, iki yıl önce Alaçatı’da 4 milyon TL’ye satın aldığı daireyi, 6 milyon TL’ye elinden çıkardı. Bahadır’ın, oradaki evi yatırım için aldığı ve oturmadığı ortaya çıktı. Son dönemde reklam filmlerinde boy gösteren oyuncu, satıştan elde ettiği miktarın üzerine 4 milyon TL daha üzerine koyarak, Bodrum’a geçti.

Ünlü ismin, İstanbul’da olmadığı dönemde eşiyle yeni aldığı evinde yaşayacağı öğrenildi. Oyuncunun, kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler