Ana SayfaÜnlülerGökçe Bahadır 'dan Bergen Açıklaması

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır ‘dan Bergen Açıklaması

Çekim hazırlıklarına başlanan Bergen filmi için ilk olarak Serenay Sarıkaya’ya teklif götürülmüş fakat Sarıkaya’nın çekim takvimi uymadığı için filmde yer alamayacağını duyurmuştu. Serenay Sarıkaya’nın yerine Gökçe Bahadır ‘a teklif götürüldüğü iddia edilmişti. Bahadır konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında….

Asıl Mesleğim Oyunculuk

Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Önümüzdeki günlerde tatile çıkacağını söyleyen oyuncu “Biraz annemlerin yanına gideceğim, biraz da Ege sahillerinde gezeceğim” dedi.

Müzik ile de uğraşan Bahadır gazetecilerin “Pandemi sizin için de biraz şanssızlık oldu. Tam müzikle ilgilendiğiniz dönemde sahneler kapandı” sözüne “Benim asıl mesleğim oyunculuk olduğu için müzikle uğraşan müzisyenlerimizin daha çok şanssızlığı oldu. Bu süreci zaten yoğun çalışarak geçirdim. Çalışabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum” diyerek yanıt verdi.

Teklif Almadım

Şarkıcı İzel’in geçtiğimiz günlerde, “Bir arabamı sattım, iki ay daha yetecek param var” sözlerine oyuncu, “Bizler bu açıdan biraz daha şanslıyız, diziler devam ettiği için. Herkese Allah kolaylık versin. Önümüzdeki kış daha güzel olacak diye umut ediyorum. Galaların yapıldığı, tiyatrolara gidilen bir kış olur inşallah” dedi.

Sevilen oyuncu, “Emir Ersoy’un albümünde şarkı söyledik. Hatta Gülse Birsel’in şarkısı çıktı. Bilindik şarkıları farklı versiyonlarla söyledik. Bu ay sonu şarkı çıkacak. Biraz onun heyecanı var” diyerek albüm için heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Bergen filmi için teklif götürüldüğü iddia edilen oyuncu konu ile ilgili “Öyle bir teklif olmadı. Demet Evgar oldu diye biliyorum. Çok da güzel olmuş. Yolları açık olsun” dedi.

Karşılıklı Acılar Çektik

Ünlü şarkıcı Bergen’in yaşamına son veren Halis Serbest geçtiğimiz günlerde Bergen filmi hakkında açıklama yapmıştı.

Halis Serbest geçmişte yaşanılan olayların bedelini sadece Bergen ve kendisinin ödemediğini, ailelerin de ödediğini söyledi ve “Bu zamana kadar evliliğim ve çirkin sonucunun nedenini kimseyle konuşmadım. Karşılıklı acılar çektik. Kimse bilmez evin içinde neler yaşandığını. Bu nedenle filmcilere sesleniyorum; yalan yanlış bilgilerle ve ajitasyonla süsleyeceğiniz filmden vazgeçin. Siz kimden icazet aldınız? Rahmetli Belgin, Bergen olmadan evvel neredeydiniz? Bergen’in ve benim yaşadığım sakimse beni sorgulayamaz. Kafanıza göre yazdığınız filmle toplum nezdinde kimseyi alaşağı edemeyeceksiniz.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler