Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır: Cicim Ayı Olmadı

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır: Cicim Ayı Olmadı

25 Şubat’ta müzisyen Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır, evliliğiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır “Cicim ayı olmadı, her şey aynı” dedi. İşte o açıklamalar;

Gökçe Bahadır İle Çok Özel!.. Düğün Detaylarını Anlattı..

40 yaşındaki başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, sevgilisi Emir Ersoy ‘dan nasıl bir evlilik teklifi aldığını açıklamış, “Sokakta yürürken bir anda durdu. ‘Benimle evlenir misin?’ dedi. İlk anda kabul etmedim, naza çektim. En çok istediğim şekilde oldu teklif. Bu acıdan mutluyum” itirafıyla hayranlarını şaşırtmıştı…

Emir Ersoy Kimdir?

Gökçe Bahadır: “Çok Heyecanlıyım…”

İzmir Alaçatı’ da Sezen Aksu’ nun albüm projesinde beraber yer aldığı müzisyen aşkı Emir Ersoy ile dünya evine girecek olan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, önceki akşam Etiler’ de bir kuaförden ayrılırken magazin gazetecilerine denk geldi. Ayak üstü sohbet eden Gökçe Bahadır, “Artık sona doğru yaklaştık, çok heyecanlıyım…” dedi.

…Bugün de saçlarımı yaptırmaya geldim ama gelin saçı Alaçatı’da olacak” şeklinde bilgi veren Gökçe Bahadır, düğün ile ilgili detayda vererek “Gelinliğimi en sonunda buldum, gelinlik tamamdır…”dedi.

…Alaçatı’ da ailelerimiz ve sevdiklerimizin olduğu bir kış düğünü olacak.” diyen güzel oyuncu; “Gerçekten çok heyecanlıyım, teşekkür ederim” diyerek aracıyla uzaklaştı.

Gökçe Bahadır-Emir Ersoy Düğününden Cansel Elçin’ in Kamerasından İlk Görüntüler…

Gökçe Bahadır: Cicim Ayı Olmadı

Önceki gün marka yüzü olduğu mücevher markası Roberto Bravo’nun İstanbul Fuar Merkezi’nde açtığı standı ziyaret eden oyuncu, muhabirlerle bir araya geldi.

Evliliklerinin birinci ayını kutladıklarını belirten Bahadır, “Her şey çok güzel geçti. Bugün tam bir ay oldu. Apar topar hazırlanmamıza rağmen hayallerimin üstünde bir düğündü. Gelinliğe bile set arasında bakıyordum” dedi.

Oyuncu, evlilik sonrası hayatında değişiklik olmadığını da sözlerine ekledi: “Cicim ayı bile olmadı. Her şey aynı devam ediyor. Evlendik ve ertesi gün sete gittim.”

Gökçe Bahadır kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler