Ana SayfaÜnlülerGizem Karaca Ödül Törenini Yıldızı Oldu

İlgili Postlar

Gizem Karaca Ödül Törenini Yıldızı Oldu

Son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Gizem Karaca Watsons ödül törenine katıldı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ödül törenine Türkiye’nin en önemli isimleri katılırken özellikle Gizem Karaca’nın gece için özel olarak tercih ettiği kıyafet ve verdiği frikik gecenin önüne geçti.

3. Watsons Güzellik Ve Kişisel Bakım Ödülleri Düzenlendi

3. Watsons Güzellik Ve Kişisel Bakım Ödülleri adıyla düzenlenen etkinlik İstanbul’da yapıldı. Gizem Karaca çok kısa bir elbise giyerken özellikle iç çamaşırının görünmesi geceye damga vurdu. Kendisinin çekildiğini fark eden Gizem Karaca, şaşkınlığını gizleyemezken bu durum tüm magazin dünyasının manşetlerinde yer aldı.

Geceye Gizem Karaca dışında Ebru Şallı, Özge Ulusoy gibi Türkiye’nin en önemli mankenleri ve ünlü isimleri katıldı. Özellikle etkinliğin güzellik ve bakım üzerine olması Türkiye’nin en çok beğenilen güzel isimlerinin de gecede yer almasını sağlarken etkinlik öncesindeki kırmızı halıda adeta güzellik geçidi oldu. Birbirinden iddialı kıyafetler ile geceye katılan ünlü isimler birbirine karşı adeta meydan okudu.

Güzellik ve kişisel bakım ürünlerinde en iyilerinin belirlendi etkinlikte sunucu ise Özge Ulusoy’du. Özge Ulusoy sahnede mini bir dans şovu da yaparken geceye damga vuran diğer bir isim oldu. Özellikle tanınmaya başladıktan sonra Türkiye’nin en çok aranan yüzlerinden birisi olmayı başaran Özge Ulusoy gecenin sunuculuğunu üstlendi.

Ödüller Kime Gitti?

Modacı Raşit Bağzıbağlı “En Stil Erkek Ödülü”, Demet Şener “Sağlıklı Yaşam Ödülü”, Arzum Onan “En Güzel El Ödülü”, Gizem Karaca “En Güzel Cilt Ödülü”, Amine Gülşe “En Güzel Göz Ödülü”, Kaan Urgancıoğlu “En Güzel Gülümseme Ödülü” ve Zerrin Tekindor “Özel Ödül” sahibi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler