Ana SayfaÜnlülerGezegen Mehmet, Reina saldırısından dolayı ertelediği düğününde karısıyla ilgili şoke eden bir...

İlgili Postlar

Gezegen Mehmet, Reina saldırısından dolayı ertelediği düğününde karısıyla ilgili şoke eden bir açıklama yaptı!

Gezegen Mehmet olarak tanıdığımız Mehmet Akbay, geçen yıl gerçekleşen Reina saldırısı nedeni ile ertelediği düğününü nihayet yaptı. Akbay, düğünde eşi ile ilgili bomba bir açıklama yaptı: “karım hamile” Detaylar haberimizde…

Gezegen Mehmet düğününü yaptı

Kral Grubu Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, geçtiğimiz yıl düzenlenen Reina katliamı nedeni ile düğününü ertelemişti. Gezegen Mehmet olarak tanıdığımız Mehmet Akbay ve Didem Akbay’ın evlilik eğlencesi, önceki akşam Etiler Le Meriden Otel’de gerçekleştirildi.

Gezegen Mehmet’in karısı hamile

Birçok ünlü ismin çiftin mutluluğunu paylaşmak adına katıldığı düğün eğlencesinde Gezegen Mehmet bomba gibi bir açıklama yaparak konuklarına müjde verdi. Gezegen Mehmet, eşi Didem Akbay’ın üç aylık hamile olduğunu açıkladı.

‘Batsın Bu Dünya’yı hep birlikte söylediler

Usta sanatçı Orhan Gencebay, manevi oğlum dediği Gezegen Mehmet’in düğününde bağlamasını eline aldı ve yıllar sonra ilk kez canlı performans sergiledi. Gencebay’ın performansının ardından düğüne katılan bütün ünlüler sahneye çıktı ve Orhan Baba’nın ‘Batsın Bu Dünya’ isimli şarkısını hep bir ağızdan seslendirdi.

Orhan Gencebay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler