Ana SayfaKimdirGerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul Kimdir?

İlgili Postlar

Gerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul Kimdir?

İnci Ertuğrul kimdir? Star ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul kaç yaşında? İnci Ertuğrul aslen nereli? İnci Ertuğrul hangi burç? İnci Ertuğrul biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

İnci Ertuğrul kaç yaşında? İnci Ertuğrul aslen nereli? İnci Ertuğrul hangi burç?

1 ocak 1970 yılında dünyaya gelen İnci Ertuğrul aslen Trabzon Akçaabatlıdır. Şu an 50 yaşında olan İnci Ertuğrul oğlak burcudur.

Trabzonlu ünlüler

İnci Ertuğrul kimdir?

Gerçeğin Peşinde sunucusu İnci Ertuğrul hakkında merak edilen tüm soruların cevaplarını sizlerle paylaşacağız. İnci Ertuğrul, Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. TRT Televizyonu tarafından gerçekleştirilen spikerlik sınavlarına katılmış ve başarı ile sınavdan geçerek radyo ve televizyon ekranlarında yer almıştır.

İlk olarak 1990’lı yılların başında özel bir radyoda sunuculuk yapmaya başlamış olan İnci Ertuğrul 3 yıl radyoda çalışmış ve bu dönemde TRT Gap Tv’nin bazı programlarında sunuculuk yapmıştır. TRT, Flash TV, Star TV, TGRT kanallarında haberlerde görev yapmıştır. Kariyerinin bir döneminde akademisyen olarak özel bir üniversitede ders de verdi. Bugüne kadar Gerçeğin Peşinde, Kaybolan Çiçekler, İnci Ertuğrul ile Rengarenk, İnci Ertuğrul ile Haber Tadında, TRT Haber, Hayırlı Günler ve Gençlerle programlarını hazırlamış sunmuştur.

2017 yılında aktif olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kaybolan Çiçekler isimli çocuk bulma programını ile hatırlanmaya başlayan İnci Ertuğrul şu sıralar Star TV ekranlarında yer alan Gerçeğin Peşinde programı daha geniş kitleler tarafından tanınmaya başlamıştır. Tüm bunların yanı sıra Güzel Konuşma Eğitmeni ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 2018 yılında Sessizliğe Konuşanlar isimli kitabını okur severler ile buluşturmuştur.

Tecrübeli sunucu aslen Trabzon Akçaabat’lıdır ve Akçaabat doğumlu olan İnci Ertuğrul evlidir ve bu evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

Annem beni 7 yaşında doğurmadı!

Bazı internet sitelerinde başarılı sunucu İnci Ertuğrul’un doğum tarihi olarak 1956 olarak geçiyor. Bir röportajında bu sözlerle “O hesap doğru olsaydı “Annemin beni 7 yaşında doğurmuş olması gerekirdi.” Başladığımda 20’li yaşların başındaydım. Hiçbir zaman fiziki anlamda ekranda yer almadığım için şu anda yaşımın 40 – 50 – 60 olması benim için bir şey değiştirmiyor. Ama inşallah o yaşta da bu kadar sağlıklı olurum.’’”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler