Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGenç Star Alper Erözer'e Yoğun İlgi

İlgili Postlar

Genç Star Alper Erözer’e Yoğun İlgi

15. yaş gününü sahnede kutlayan Türkiye’nin en genç starı Alper Erözer’i, sevenleri yoğun ilgi ile karşıladı. Bodrum’da ilk kez sahne alan genç şarkıcı Erözer, son çıkardığı single olan “Alışırlar”ı ilk kez sevenleriyle birlikte söyledi. Sevilen şarkıcı doğum günü pastasını da sahnede sevenleriyle birlikte kesti.

Genç yaşına rağmen yıldızını parlatmayı başaran Alper Erözer’i hayranları ilgiye boğdu. Bodrum’da bir otelde sahne alan genç star son teklisi olan rap şarkısını sevenleriyle ilk kez beraber söyledi.

Genç şarkıcının sevenleri saatler öncesinden konser alanına akın etti. Konser sırasında yoğun bir ilgiyle karşılaşan Erözer, Bodrum’da hayranlarıyla birlikte olduğu için oldukça mutlu olduğunu belirtti. Sahnede Erözer’e dansçıları da eşlik etti. Sevilen şarkıcı 15. yaşını da sahnede sevenleriyle birlikte kutladı ve pasta kesti. Erözer hayranları konser salonunda genç şarkıcıyla fotoğraf çektirebilmek için AVM içerisinde onu adım adım takip etti ve adeta birbirleriyle yarıştı.

Genç Star Alper Erözer'e Yoğun İlgi
Genç Star Alper Erözer’e Yoğun İlgi

Oyunculuk kariyerine erken yaşlarda başlayan Erözer, 2017’den bu yana çeşitli single çalışmalarını seslendirmeye devam ediyor. Şöhret basamaklarını hızlı adımlarla tırmanan Alper Erözer, 5. Altın 61 Ödülleri’nde yılın parlayan sanatçısı, Kelebek Çocuklar Derneği 1. Kelebek Ödülü, yılın en iyi çıkış yapan şarkıcısı ödülü ve 2. Datça Altın Badem Ödülleri’nde yılın umut vadeden sanatçısı ödülü gibi birçok ödülü de almayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler