Ana SayfaÜnlülerGenç, Olgun Kadın İmajı: Serenay Sarıkaya

İlgili Postlar

Genç, Olgun Kadın İmajı: Serenay Sarıkaya

Küçük yaşta oyuncu olarak tüm dikkatleri üzerine çekilmesini sağlayan Serenay Sarıkaya, hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Serenay Sarıkaya yaptığı açıklamalarda özellikle hayata genç yaşta atılmadan kendisine hem avantaj hem de dezavantaj olduğunu söyledi. Şu sıralarda özel bir yayın platformunda yayınlanacak Fi dizisi için çalışmalara başlayan Serenay Sarıkaya, bunun heyecanını yaşarken Türkiye’de bu proje aynı zamanda yakından takip ediliyor.

Yeni Projeden Dolayı Heyecanlı

Yeni projesi ve hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yapan yıldız oyuncu, özellikle erken yaşta sektöre girmesinin kendisi için farklı avantajlar yarattığını ve kısa süre içerisinde genç yaşta olmasına rağmen kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olduğunu belirtti. Genç yaşta kendi ayakları üzerinde duran olgun kadın imajının bu nedenle uzun zamandan beri üzerinde olduğunu söyleyen Serenay Sarıkaya, tüm bu süreç için hiçbir zaman pişmanlık duymadığını ve sektöre girmek ve başarılı bir oyuncu olarak görülmekten dolayı daha çok mutlu olduğunu belirtti. Serenay Sarıkaya tarafından yapılan bu açıklamalar sevenlerinin oldukça dikkatini çekerken röportaj sosyal medyada da yer buldu.

Hayatında Çılgınlık Yok

Röportajda yaptığı en çılgın şey sorulan Serenay Sarıkaya Hayatımda çok fazla çılgınlık Yaptığını hatırlamadığını ve her zaman için kontrollü olmaya çalıştığını belirtti. Serenay Sarıkaya tarafından yapılan Bu açıklamalar oldukça dikkat çekerken şarkıcının sakin görünümünün özel hayatında da aynı şekilde sürdüğü görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler