Ana SayfaÜnlülerGelinim Mutfakta'da Perşembe Günü Çeyrek Altını Kim Aldı?

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta’da Perşembe Günü Çeyrek Altını Kim Aldı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün ekranlara gelen bölümde neler yaşandı? Gelinim Mutfakta 17 Ocak Perşembe 219. bölümde çeyrek altını kim aldı? Ünlü isim Fatih Ürek’in korkutan şakası neyedi? Gelinim Mutfakta hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Fatih Ürek’den  özel bir dans organizesi!

Fatih Ürek’in sunumu ile farklı bir formatta ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması ilk bölümünden itibaren beğenilerek izleniyor. Bugün ekranlara gelen “Gelinim Mutfakta” 17 Ocak Perşembe günü yayınlanan 219. bölümünde Ezgi, Mezdeke ekibine alınmayan Nilgün Hanıma, Fatih Ürek’in de dahil olduğu özel bir dans organize ediyor. Fatih Ürek, Simge’ye mutfakta yardım ederken ufak bir kaza geçiriyor! Eski yarışmacılardan Başak ve Yasemin, Yağnur’a destek mesajı gönderiyor! Sina’nı kaynanası Songül Hanım, bu mesaj üzerine Reyhan Hanımı mesaj organizasyonunu ayarlamakla suçluyor! Nilgün Hanım ve Songül Hanım büyük bir gerginlik yaşıyor! Bu arada Fatih Ürek mutfakta gelinlerin yanına geldi ve Simge’nin yemeğine yardım etmek isterken elini kesti.

Fatih Ürek eline bıçak aldı!

Gelinlerin yemek yapımı esnasında mutfağa gelen ünlü sanatçı Fatih Ürek, Simge’nin yemeğine yardım etmek için eline bıçak aldı ve soğan doğrarken elini kesti. Büyük bir korku yaşayan gelinler paniklerken Simge’nin rahat tavırları dikkat çekti. Ancak durumun böyle olmadığı ve Fatih Ürek’in şaka yaptığı çok geçmeden ortaya çıktı. Kaynanaların önlerine gelen yemeğin kimin olduğunu bilmeden hem yemeğe hem sunuma hem de şekle puan verecekler. Yani bir kaynana kendi gelinine düşük puan vererek gelininin elenmesine neden olabilecek. Değişik formatı ve konsepti ile Türk televizyonlarında görücüye çıkan Gelinim Mutfakta’da bugün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta’da bugün neler yaşandı

Yemek yapan gelinler aynı zamanda hem lezzet, hem görsellik hem de sunum açısından değerlendiriliyor. Yani yemeğini lezzetli yapan ve aynı zamanda mükemmel süslenmiş bir masada sunumunu gerçekleştiren gelinler bu masa oturan ve yemeklerden tadan kaynanalar tarafından puanlanacak. Ancak bu puanlama normal bildiğimiz şekilde olmayacak. Kaynanalar kime oy verdiklerini bilmeyecekler. Gelinler başka bir yerde yemeklerini yapacaklar ve kaynanalara sunak yapılan programın bugün ekranlara gelen bölümünde şunlar yaşandı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler