Ana SayfaÜnlülerGelin Adayı Solmaz Çiros'un Son Hali: Adeta Bambaşka Biri Oldu!

İlgili Postlar

Gelin Adayı Solmaz Çiros’un Son Hali: Adeta Bambaşka Biri Oldu!

 

Seda Sayan’ın programıyla ünlenen Solmaz Çiros adlı kişi, son haliyle yeniden gündemde adından söz edilir oldu.

Bir dönem evlilik programları sunuculuğu yapan Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın gelin adaylarından biri olan Solmaz Çiros, o günlerde gündemden düşmemekteydi.

 

Sollmaz Çiros Kilo aldı!

Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen ve bu süreçte kilo alan Solmaz, yaptırdığı estetiklerle gündeme geldi. Son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

O yıllarda kalça danslarıyla hafızalara kazınan Solmaz’ın görüntüleri dikkat çekti. Programın bitmesinden sonra aldığı kilolarla da oldukça çok konuşulmalara konu olmuştu.

Solmaz Çiros, düğünlerde şarkı söylemeye devam ediyor. Yeni haliyle “Rapçi Cardi B’ye benzemiş” yorumlarını aldı.

Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz Çiros adlı kişi, son haliyle yeniden gündemde adından söz edilir oldu.

Sürekli değişimleriyle adından söz ettiren eski yarışmacının son halini görenler sosyal medyadan yorumlarını esirgemedi.

Eski gelin adayına, Rapçi Cardi B Türkiye hali, eski halin ne güzeldi, Doğal halin hep daha güzel yorumlarında bulunuldu.

18 yaşında katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Solmaz Çiros, ünlü olduktan sonra kısa bir süre de Aşk-ı Roman dizisinde başrol oynadı. Yine Solmaz, Seda Sayan’ın klibinde de oynadı. Kendi albümünü de geçtiğimiz zamanlarda çıkarmıştı.

Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz Çiros adlı kişi, son haliyle yeniden gündemde adından söz edilir oldu.

Bir süredir sosyal medyada sessizliğini koruyan Solmaz Çiros, özellikle yaptığı dans paylaşımlarıyla devamlı sosyal medyanın gündemine kalmayı başarıyor.

Solmaz Çiros, kendisi gibi o zamanlar popüler olan damat adayı Kaan ile yaşadığı beraberlikle sık sık gündeme gelmekteydi. Şimdiler de ismi başka sevgilileriyle anılmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler