Ana SayfaDedikoduGelin Adayı Sevgi Neden Ayrıldığını Açıkladı!

İlgili Postlar

Gelin Adayı Sevgi Neden Ayrıldığını Açıkladı!

Yatak Görüntüleri Çıkan Gelin Adayı: Eşim, Kızları Yatak Odamıza Aldı

Zuhal Topal’la programında damat adayını arayan Sevgi, bildiğimiz üzere Birkan aşkı ile tanınmış ve popüler bir gelin adayı olmuştu. Birkan ile evlilik yolundayken dönen gelin adayının yatak görüntüleri büyük yankı uyandırmış, uzun süre konuşulmuştu.

“Evlendiğim Kişi Beni Defalarca Aldattı”

Evlilik programında nişanlandığını fakat anlaşamadığı için ayrıldığını söyleyen Sevgi, inat uğruna dışarıdan tanımadığı biriyle evlendiğini fakat yanlış bir hataya düştüğünü anlattı. Eski eşinden aldatma yüzünden ayrılan Sevgi, hayatında bir çok erkeğin onu aldattığını söyledi.

Yaşadığı olaylara rağmen gayet iyi duran gelin adayı Sevgi, Sony Channel Türkiye kanalında Hande Ataizi’nin sunduğu izdivaç programı ile ekranlara geri döndü. Sevgi şu açıklamayı yaptı:”Programdan sonra dışarıdan biriyle evlendim. Evliliğimiz 6 ay sürdü. Evlendiğim kişi beni defalarca aldattı. Güzel bir duyguyla evlenmedim. Canım istedi, ani bir kararla evlendim. Evlendiğim kişinin iyi bir aile babası olacağını düşünmüştüm” dedi.

“Yatak Odama Kadar Girdiler”

Eşinin kendisini aldattığı kızları evinde ağırladığını belirten Sevgi, “Kızlar benim yatak odama kadar girdiler. Eşyalarımı çaldılar. Annemin evinde kaldığım dönemde evimde misafir olmuşlar. Normal hayatıma devam ediyorum. O kızlara kızmıyorum. Benim eşim dediğim insan bana o yanlışı yaptıysa elin kızı hayli hayli yapar. Bu hayatta insanın başına her şey gelir” şeklinde konuştu.

Sevgi tekrar programa döndü ve yeni damat adaylarını bekliyor.

Gelin Adayı Sevgi Neden Ayrıldığını Açıkladı!
Gelin Adayı Sevgi Neden Ayrıldığını Açıkladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler