Ana SayfaDedikoduGelin adayı Naz sevgilisine kızdı, yeni talibini istedi!

İlgili Postlar

Gelin adayı Naz sevgilisine kızdı, yeni talibini istedi!

Sık sık yaşanan ilginç olaylar ile gündeme gelen izdivaç programlarında yeni ilginç bir olay yaşandı. Zuhal Topal’ın popüler gelin adaylarından biri olan Naz hanım, sevgilisine kızınca yeni talibini görmek istedi. Naz, bu talebi ile şaşkınlık yaşattı. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında Zuhal Topal’ın sunumu ile yayınlanan izdivaç programında ilginç bir olay yaşandı. Programın popüler gelin adaylarından Naz hanım, sevgilisi Ali bey ile tartışınca yeni talibini görmek istedi.

Aşkını ağlayarak ilan etmişti

Gelin adayı Naz hanım, geçtiğimiz günlerde damat adayı Ali beye olan aşkını gözyaşları içinde ilan etmişti. Ancak, Ali bey net bir yanıt vermemişti.

Zuhal Topal merak etti

Programın sunucusu Zuhal topal, Naz hanım ve Ali bey cephesinde neler yaşandığını merak edip “Neler yaşanıyor merak ediyoruz” dedi ve Naz hanım ile Ali beyi sarı koltuklara davet etti.

Olmadı! Dışarı çıktı, haber vermedi. Hasta oldum, aramadı.

Aralarında pek sıcak olaylar yaşanmadığını ifade eden damat adayı Ali bey, “Bu ilişkinin yürümesini en fazla isteyen bendim. Naz, ikinci şans istediğinde onu da verdim. Olmadı! Dışarı çıktı, haber vermedi. Hasta oldum, aramadı. Buraya gelip, gözyaşları dökmesi bunları telafi etmiyor.” diye konuştu.

Yeni talibini görmek istedi

Ali beyin bu sözleri karşısında sinirlenen Naz hanım, “Karı kocalar arasında da kavgalar oluyor. Sen sürekli hatalarımı yüzüme vuruyorsun, unutmuyorsun.” dedi ve yeni talibini görmek istediğini açıkladı.

Ali dayanamadı, Naz işte böyle biri

Naz hanımın bu çıkışı karşısında tüm stüdyodakiler ve ekran başındaki izleyiciler gibi şoke olan damat adayı Ali bey, “Naz işte böyle. Bir anı, bir anını tutmuyor.” diyerek ne kadar öfkelendiğini ifade etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler