Ana SayfaÜnlülerGelin Adayı Naz Mila'nın çıplak videosu gündem yarattı

İlgili Postlar

Gelin Adayı Naz Mila’nın çıplak videosu gündem yarattı

Naz Mila’nın çıplak videosu ile bugüne ve gündeme damga vurdu. Geçtiğimiz sezonların gündüz kuşağında en çok takip edilen evlilik programlarından biri olan Zuhal Topal’ın programına katılan gelin adayı Nazlı Mila yaptığı paylaşım ile takipçilerini şaşırttı.

Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında uzun süre evlenme ümidiyle yer alan güzelliği ve tavırlarıyla şöhreti yakalayan gelin adayı Naz Mila, evlilik programlarının bitmesi sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Youtuba kanalında son yaptığı Naz Mila’nın çıplak videosu ise hayranları tarafından merak ediliyor. Detaylarını haberimizden bulabilirsiniz…

Çırılçıplak Şov Yaptım

Geçtiğimiz sezonların ünlü gelin adayı kanalında paylaştığı Naz Mila’nın çıplak videosu internette yoğun bir şekilde aranmaya devam ediyor. Evlilik programlarının yayından kaldırılmasıyla gözlerden uzak kalan Naz Mila paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila, “Çırılçıplak şov yaptım” notunu düştüğü son video paylaşımında yaptığı blöf ile herkes tarafından konuşulmayı başardı. Televizyon ekranında ünlü olan pek çok gelin adayı gibi Naz Mila da çeşitli markalara ait ürünleri tanıtarak sosyal medya üzerinden gelir sağlayan gelin adayı Naz Mila, yaptığı paylaşımı ile herkesi şaşkına çevirdi ve izleyenlerin hevesini kursağında bıraktı.

Zuhal Topal Kimdir?

Geçtiğimiz sezonlarda en çok izlenilen gündüz kuşağı programlarından olan Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında evlenebilmek için eş adayı ararken bir anda şöhret kapısını aralayan ünlü gelin adayı Naz Mila, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Çeşitli markalara ait ürünlerin kullanımını anlatan reklam içerikleriyle sosyal medya hesaplarında kazanç sağlayan Naz Mila son videosu ile magazin gündeminin en çok konuşulan haberlerinden birine konu oldu.

Önüne banyo havlusu tutarak başladığı erotik dansla başlayan videoda çıplakmış izlenimi uyandıran Naz Mila, havluyu bir anda indirip takipçilerine “Ne bekliyorsunuz?” şeklinde bir soru yöneltti.

Naz Mila’nın çıplak videosu

https://www.youtube.com/watch?v=Z_4eSEruOCU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler