Ana SayfaÜnlülerGecenin yıldızı İrem Derici

İlgili Postlar

Gecenin yıldızı İrem Derici

İrem Derici,Özgür Aras, Asmalımescit’te hizmete giren yeni mekanı Oxhan’ı geçtiğimiz akşam partiyle açtı. 90’lar konseptli açılış daveti, ünlü isimleri bir araya getirdi.

Derici ilginç saç stili ve kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 30 yaşındaki şarkıcı, “14 Şubat’ta bir tekli çıkarıyorum. ‘Kalbimin Tek Sahibine’ parçamdan sonra en iyi şarkı bu diyebilirim. Şarkının ismi ‘Hadi Gel’ olacak” dedi.

Gülben Ergen ise “Aslında gece dışarı çıkmıyorum ama Oxhan’la tanışmaya geldim” dedi, sorulara yanıt vermeden hızlıca mekana girdi.

Davete katılanlar arasında Aynur Aydın, Burcu Biricik, Deniz Seki, Emre Kaya, Gökhan Keser, Gülben Ergen, Güliz Ayla, İrem Derici, Metin Hara, Nihat Odabaşı, Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Özay ve Yonca Evcimik de vardı.
Mor renkli bir güneş gözlüğü takan Deniz Seki, “Bu gözlüğü umreye giderken aldım, uğuruna inandığım için bu gece taktım” dedi.

İrem Derici, single sürprizini açıkladı: “14 Şubat’ta single çıkarıyorum. Adı ‘Hadi Gel’. ‘Kalbimin Tek Sahibine’den sonraki en iyi şarkım bu diyebilirim.”

İrem Derici’nin sırtında İngilizce “Thug angel” (cani melek) yazlı dövme dikkat çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler