Ana SayfaDedikoduGecenin En Güzeli Bensu Soral

İlgili Postlar

Gecenin En Güzeli Bensu Soral

Gecenin En Güzeli Bensu Soral

Fashion Week İstanbul organizasyonuna güzel oyuncu Bensu Soral damga vurdu. Soral, göğüs dekolteli elbisesiyle dikkatli bakışları üzerinde topladı.

Genç ve güzel oyuncu Bensu Soral, Fashion Week İstanbul’a, organizasyonun sponsorlarından Magnum’ un onur konuğu olarak katıldı. Soral, göğüs dekolteli elbisesiyle organizasyona damga vurdu.

BENSU, MODACILARDAN TAM NOT ALDI

Bu yıl aynı markanın Cannes’ da ki özel partisinde de Türkiye’ yi temsil eden Soral, “Bu organizasyon Türk modası için çok büyük önem taşıyor. Özel davetli olarak burada yer almaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Ünlü oyuncu Bensu Soral, onur konuğu olarak katıldığı etkinlikte derin göğüs dekolteli siyah kıyafet seçimi ve makyajıyla, moda otoritelerinden tam not aldı.

Ünlü ve genç oyuncu Serenay Sarıkaya’ nın yerine yeni reklam yüzü seçilmiş ve reklam çekimlerine başlamıştı. Güzel oyuncu  en son geçtiğimiz sezon çok ses getiren içerde dizisinde Celal Baba’ nın kızı rolünde oynamış ve oldukça beğeni toplamıştı.

Güzelliği ile de oldukça dikkat çeken güzel oyuncu geçtiğimiz günler de güzellik sırrını ve kendi makyaj stilini paylaşmıştı.

İşte o açıklama: Bensu Soral makyajına pudra uygulayarak başlıyor. Çünkü cildi UV ışınlara karşı koruyan yapısı sayesinde hassas ciltler için de mükemmel bir kapatıcılık sunuyor.

Bensu, yaz güneşinin kendini göstermesine rağmen yoğunluğu nedeni ile bronzlaşamadığı zamanlarda bronzlaştırıcı krem ile yüzüne kusursuz bir bronzluk veriyor.

Gözlerindeki ışığı ortaya çıkarmayı çok seven Bensu Soral, bronzlaştırıcının ardından, rimel fırçası ile kirpiklerin içten dışa her noktasını dolgun gösteren dolgunlaştırıcı hem üst hem de alt kirpiklerine birkaç kat uyguluyor.

Son olarak ise dudaklarını hem nemlendirmek hem de doğal makyajına uyum sağlamak için yoğun renkli parlatıcı, bronz tenle mükemmel uyumu yakalıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler