Ana SayfaYaşamModaMüzik gecesinde ünlülerin kırmızı halı performansı

İlgili Postlar

Müzik gecesinde ünlülerin kırmızı halı performansı

Dün gece 26.sı düzenlenen Billboard müzik ödüllerinde adeta yıldız yağmuru vardı. Las Vegas ‘ta düzenlenen geceye birçok yıldız isim kırmızı halıda verdikleri pozlar ile göz doldurdu.

Rihanna
Rihanna
Britney Spears, Madonna, Adele, Rihanna, Justin Bieber, Beyonce, Nick Minaj, Katy Perry, Demi Lovato, Taylor Swift, Selena Gomez, Lady Gaga, Kim Kardashian, Kanye West, Zayn Malik ve Gigi Hadid gibi isimler geceye katılan ünlülerden sadece birkaçıydı. Birçok kategoride müzik ödülleri dağıtılırken gece yıldız isimlerin sahne performansı da oldukça çok konuşuldu.
taylor swift
taylor swift
Her bir ünlünün adeta şıklık yarışına girdiği gecede güzel yıldızlar tarzları ile gecenin parlayan isimleriydi. Las Vegas ‘ta düzenlenen gecede ünlü sanatçıların sergiledikleri sahne performansları ise büyük beğeni topladı. 35 yaşındaki Britney Spears bir süredir eski performansında olmadığı konusunda birçok eleştiri alıyordu. Güzel yıldız adeta tüm eleştirilere cevap niteliğinde gecede bir performans sergiledi. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, dansçı ekibi, kırmızı kıyafeti ile geceye damgasını vurdu.
Riccardo Tisci ve Madonna
Riccardo Tisci ve Madonna
Madonna Prince anısına özel performans sergilerken, Adele yeni şarkısının klibini ilk defa hayranlarının beğenisine sundu. Justin Bieber özel bir performans ile geceye renk katarken, Rihanna canlı seslendirdiği şarkısı ile ayakta alkışlandı.
Lady Gaga
Lady Gaga
Ünlü yıldızlar geceye birlikte geldiği isimler ile kırmızı halıda boy gösterirken o anlardan kareler;
kim ve kanye
kim ve kanye
 
Selena Gomez
Selena Gomez
 
Justin Bieber was spotted leaving Up&Down nightclub in New York City, New York on May 3, 2016 after the Met Gala. The pop singer who is currently on tour, stepped out of the club wearing a navy blazer and white shirt unbuttoned all the way, showing off his cross chest tattoo. Pictured: Justin Bieber Ref: SPL1274533  030516   Picture by: 247PAPS.TV / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Justin Bieber 
 
Nicki Minaj
Nicki Minaj
 
Zayn Malik ve Gigi Hadid
Zayn Malik ve Gigi Hadid
 
Beyonce
Beyonce
 
halsey
halsey
Birçok kategoride verilen ödüllerin kazananları ise şu şekilde; Dağıtılan ödül ve kazananlar listesi şu şekilde; Millennium Ödülü: Britney Spears Icon Ödülü: Celine Dion En Popüler Sanatçı: Adele En Popüler Yeni Sanatçı: Fetty Wap En Popüler Erkek Sanatçı: Justin Bieber En Popüler Kadın Sanatçı: Adele En Popüler Grup: One Direction Top Billboard 200 Ödülü: Adele Top Hot 100 Ödülü: The Weeknd En Çok Satan Şarkı Ödülü: The Weeknd Radyolarda En Çok Çalan Sanatçı: The Weeknd En Çok Stream Edilen Sanatçı: The Weeknd Sosyal Medyada En Popüler Sanatçı: Justin Bieber En Popüler Konser Ödülü: Taylor Swift En Popüler R&B Sanatçısı: The Weeknd En Popüler Rep Sanatçısı: Drake En Popüler Country Sanatçısı: Luke Bryan En Popüler Rock Sanatçısı: twenty one pilots En Popüler Latin Sanatçısı: Romeo Santos En Popüler EDM Sanatçısı: David Guetta En Popüler Gospel Sanatçısı: Kirk Franklin Top Billboard 200 Albümü: Adele, 25 En İyi Film Müzikleri: Pitch Perfect 2 En Popüler R&B Albümü: The Weeknd, Beauty Behind the Madness

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler