Ana SayfaDizilerGamze Özçelik 'Bazı anlar ömre bedel'

İlgili Postlar

Gamze Özçelik ‘Bazı anlar ömre bedel’

Oyunculuğu elinin tersiyle iten  kendini ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye adayan Gamze Özçelik, Zanzibar’a gitti. Aldığı kıyafetleri kendi elleriyle oradaki çocuklara giydiren Özçelik, çektiği videoyu ‘Bazı anlar ömre beden’ notu ile Instagram’da paylaştı.

Oyunculuğu bırakarak kendini ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye adayan Gamze Özçelik, aldığı kıyafetleri kendi elleriyle oradaki çocuklara giydiren  Özçelik, çektiği videoyu ‘Bazı anlar ömre bedel’ notu ile Instagram’da paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Suriye’de yetimhaneleri ziyaret eden Özçelik, “Buradaki bütün çocuklar savaş görmüşler. Annelerini, babalarını, akrabalarını savaşta kaybetmişler. Ne kadar sıcakkanlı olduklarını ne kadar sevgiye ilgiye muhtaç olduklarını görmeniz lazım. Onların yalnız olmadıklarını hissettirmek lazım. Çocukların iyi eğitime ihtiyacı var. Eğitim verebilsek çok iyi ebeveynler olacaklar. Elimizden geleni yapacağız. Buralara gelmekten korkmayın.” demişti.

ŞÖHRETİ VE KAMERALARI ELİNİN TERSİYLE İTTİ

Gamze Özçelik, derneği aracılığıyla son olarak geçtiğimiz ay büyük bir insanlık dramının yaşandığı ‘a da gitti. Şöhreti ve kameraların karşısındaki yaşamı elinin tersiyle bir kenara itip kendini dünyanın dört bir yanındaki yoksullara yardım eli uzatmaya adayan  Özçelik,’da çekilen bu pozunu “Bana Allah gerek, cihan kar etmez” notuyla paylaşmıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURUYOR

Hayat görüşü de geçmişten çok farklı bir yöne giden  Özçelik, bu yardım faaliyetlerini Instagram sayfasında takipçilerine duyuruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler