Ana SayfaDizilerGame Of Thrones dizisinin 8. sezonu bekleyenler müjde! Fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Game Of Thrones dizisinin 8. sezonu bekleyenler müjde! Fragmanı yayınlandı!

Duyanlar mutlu olmanında ötesinde tutkunu oldukları diziyi izlemek için sabırsızlanıyor! İşte tüm dünyayı kasıp kavuran Game Of Thrones dizisinin 8. sezonu heyecanla beklenirken, fragmanı kısa bir süre önce paylaşıldı. Game Of Thrones 8. sezonu bekleyenlere büyük müjde! Fragman yayınlandı… HBO, fragmanı YouTube kanalına yükledi…Game of Thrones 8’inci sezon fragmanı paylaşıldı!

İlk defa Youtube müjdeyi verdi!

Dünyanın en popüler dizilerinden Game of Thrones’un 8’inci sezon fragmanı geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Yayıncı HBO, fragmanı YouTube kanalına yükledi.

George R.R. Martin’in ‘A Song of Ice and Fire’ isimli parçası eşliğinde yayınlanan 54 saniyelik Game of Thrones final sezonu fragmanı, Dragon Queen Daenerys Stormborn tarafından ele geçirilen ve Stannis Baratheon (Stephen Dillane) tarafından işgal edilen, Targaryen’in atalarının yer aldığı Dragonstone‘un kalbindeki etkileyici masanın üzerinde geçiyor.

Ufak tüyolar!

Yumuşak piyano notaları, Ramin Djawadi‘nin orijinal Game of Thrones temasını çağrıştırdığı sahnelerde Dragonstone‘un kalbindeki etkileyici masanın üzerinde bir anda ölümcül bir sis yayılıyor. Yayılan sis ile birlikte ilk sezondan beri merakla beklenen Kış sonunda geleceği müjdeledi. Final sezonu Nisan 2019’da yayınlanacak.

Dizinin yeni bölümü final sezonu Nisan 2019’da!

17 Nisan 2011 tarihide başlayıp 7 sezondur devam eden Game of Thrones dizisi; George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı romanından uyarlandı ve daha sonra da kitap serisinden konuları işleyerek yoluna devam etti. Belki de gelmiş geçmiş dünyanın en çok izlenen dizisi olan Game of Throne ya da Türkçe adıyla Taht Oyuncları;bütünüyle izleyicilerin kalplerini fethetmeyi başarıyor. Fakat özellikle de Game of Thones dizisi konusuyla televizyon tarihine damgasını vuran dizinin yeni bölümü final sezonu Nisan 2019’da yayınlanacak.

Bu yapım yıllarca süreceğe benziyor!

Sonsuz bir evreni andıran Taht Oyunları, adeta bitmeyen bir hikayeye sahip dizinin sevenleri müjdeyi duyunca sosyal paylaşım platformlarında haberi hızlıca yaymaktadır. Dizide anlatılan olayların öncesi, önemli karakterlere ait hikayeler, bazı varlıkların nasıl meydana geldiği ve Yedi Krallık olarak da bilinen Westeros’un ardındaki dünya gibi temaları da işlediği takdirde bu yapım yıllarca sürebilir. Game Of Thrones 8. sezonu ise geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler