Ana SayfaKimdirFulya Şahin Kimdir?

İlgili Postlar

Fulya Şahin Kimdir?

Geçtiğimiz haftalar içerisinde TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlanan Survivor’da Gönüllüler grubunda yer alan isimlerden olan Fulya Şahin ilk hafta sonucunda elenerek adadan en erken ayrılan isimlerinden bir tanesi oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Fulya Şahin Kimdir?

Özellikle yapılan tanıtımlarda oldukça iddialı olduğunu söyleyen ve bu konuda ilk hafta elenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Fulya Şahin, bu nedenle çok kısa bir ada süreci yaşadı. Sporla ilgilenen ve bu sayede oldukça fit bir vücuda sahip olan Fulya Şahin, 30 Ekim 1991 tarih doğumlu. İstanbul’da yaşamını sürdüren Fulya Şahin, özellikle Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda aldığı eğitim ile birlikte futbol antrenörlüğü, hentbol kaleci antrenörlüğü gibi alanlarda başarılı bir şekilde kariyerini sürdürüyor.

Sporcu yapısı sayesinde ada yaşamına zorlanmadığı görülen yarışmacının, en erken elenen yarışmacı olması bu konuda en büyük handikaplardan bir tanesi olmuş durumda. Survivor öncesinde yapılan tanıtımlarda özellikle yarışmayı kazanacağı konusundaki iddialı açıklamaları ile dikkat çeken Survivor Fulya Şahin, ilk hafta yapılan eleme sonrasında adada en düşük oyu alarak veda etmişti.

Adaya katılacağı duyurulduktan sonra özellikle sosyal medya hesaplarında oldukça ilgi gören Fulya Şahin adadan ayrıldığı gece gözyaşlarını tutamamıştı. Arkadaşlarına oldukça sitemli sözlerle veda eden Fulya Şahini İstanbul’dan eğitmenliğe devam ediyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler