Ana SayfaÜnlülerFiliz Aker, Vatan Şaşmaz'ı zehirlemeyi düşünmüş!

İlgili Postlar

Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ı zehirlemeyi düşünmüş!

Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in, silahla vurarak öldürdüğü Şaşmaz’ı zehirlemeyi bile düşündüğü ortaya çıktı. Aker’in cep telefonunda yapılan incelemede arama motorundan “Siyanür” ve “Ölü insanın vücudu neden sertleşir?” gibi aramalar yaptığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Eski manken Filiz Aker, geçtiğimiz yıl 27 Ağustos 2017 günü Beşiktaş’ta bulunan Conrad The Boshpous otelin odasında eski sevgilisi ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı silahla dört el ateş ederek öldürmüştü. Sonrasında aynı silahı başına dayayıp intihar etmişti.

Filiz Aker’in telefonundan çıkan ilginç bilgiler

Filiz Aker’in cep telefonunda yapılan incelemede arama motorundan olay gününden yaklaşık bir ay kadar önce “Siyanür”, “Organ bağışı hangi hastanelerde yapılıyor”, “Kadavra bağışı nasıl yapılır?”, “Ölünce vücut neden ağırlaşıyor”, “Ölü insanın vücudu neden sertleşir”, “Silah askıları nerede satılıyor” ve “Korse silah kılıfı” gibi aramalar yaptığı öğrenildi. Filiz Aker’in, arama motorundan “Siyanür” araştırması yapması, Vatan Şaşmaz’ı zehirlemeyi düşündüğünü gündeme getirdi.

Filiz Aker Vatan Şaşmaz’ı zehirlemeyi düşünmüş

İncelemelerde, Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz’ın olay günü ve öncesine dair konuşma ve mesajlaşma kayıtlarının da olduğu ortaya çıktı. Belirtilen kararda ikilinin olay günü otelde buluşmak için anlaştıkları, Şaşmaz’ın olay günü sık sık Aker’e mesaj atıp yeri hakkında, “Geliyorum”, “Az kaldı” şeklinde mesajlar attığı tespit edildi.

Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından otel odasında vurularak öldürüldü.

Filiz Aker kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler