Ana SayfaDizilerFi’ de Ayrılık Vakti

İlgili Postlar

Fi’ de Ayrılık Vakti

Fi’ de Ayrılık Vakti

Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fi dizisinin her bölümü 60 dakika olarak puhutv’ den yayınlanmaya devam ediyor. 2. sezon hazırlıkları başlayan dizinin yeni sezonu öncesi Merve Çağıran projeye veda etti.

Merve Çağıran (Ceren)

‘Fi’ nin ilerleyen bölümlerinde projeye katılan ve Duru’nun (Serenay Sarıkaya) dans okulundan yakın arkadaşı Ceren karakterine hayat veren Merve Çağıran, yeni sezonda yer almayacağını açıkladı.

24 yaşındaki Çağıran yeni sezonda Show TV’nin yeni dizisi Kalp Atışı’ nda rol alacak. Çok sevilen dizi Fi’ nin yapımını Ay Yapım, yönetmenliğini ise Mert Baykal üstleniyor.

Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ ın yer aldığı projenin ilk fotoğraf çekiminden yansıyan kareler ise renkli anlara sahne olmuştu. Türkiye’ nin ilk özgün dijital dizi projesi Fi, 2. sezonuyla yine izleyiciyle olacak ve 60 dakika olarak puhu tv’ den devam edecek.

Serenay Sarıkaya (Duru)

Medcezir adlı dizide rol aldıktan sonra, başka bir projede yer alıp almayacağı merak konusu olan Serenay Sarıkaya  projede Duru karakterine hayat veriyor.

 

Mehmet Günsür (Deniz)

Ozan Güven (Can Manay)

Büşra Develi (Bilge)

Berrak Tüzünataç (Özge)

Sezin Akbaşoğulları

Star TV ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel’in Cahide’si olarak rol alan Sezin Akbaşoğulları,geçtiğimiz sezon Fi dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler