Ana SayfaÜnlülerFerhan Şensoy Münir Özkul'un cenaze törenine neden katılmadı? Yanıtı haberimizde...

İlgili Postlar

Ferhan Şensoy Münir Özkul’un cenaze törenine neden katılmadı? Yanıtı haberimizde…

Münir Özkul’un bugün düzenlenen cenaze törenine, Ortaoyuncuları Kavuğu’nu devrettiği Ferhan Şensoy katılamadı. Şensoy, geçtiğimiz günlerde kırılan ayağından ameliyat olduğundan dolayı cenazeye katılamadı. Detaylar haberimizde…

5 Ocak Cuma günü tedavi görüğü evinde hayatını kaybeden Yeşilçem’ın unutulmaz ismi Münir Özkul için bugün cenaze töreni düzenlendi. Sanatçının ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra sanat camiasından da çok sayıda değerli ismin katıldığı törene, Ortaoyuncuları Kavuğu’nu devrettiği Ferhan Şensoy katılamadı.

Ferhan Şensoy Münir Özkul’un cenazesine katılamadı

Ferhan Şensoy, geçtiğimiz günlerde ayağını kırmıştı. Münir Özkul’un vefat ettiği gün de, kırılan ayağından ameliyat olmuştu. Bu nedenle usta sanatçının cenaze törenine katılamadı. Ferhan Şensoy, Münir Özkul için Şensoy da 14 Mart’ta bir tören düzenleyecek. Şensoy’un yöneteceği tören, Beyoğlu’ndaki Ses Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hoca’sı Münir Özkul, geçtiğimiz Cuma günü uzun zamandır yatağa bağlı olarak tedavi gördüğü evinde hayatını kaybetti. Özkul için ilk tören bugün Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlendi. Bu törenin ardından naaşı Teşvikiye Camii’ne getirildi ve öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bakırköy Mezarlığı’na defnedildi.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler