Ana SayfaÜnlülerFenerbahçe'de Acun Ilıcalı dönemi mi başlıyor?

İlgili Postlar

Fenerbahçe’de Acun Ilıcalı dönemi mi başlıyor?

Fenerbahçe’de Acun Ilıcalı dönemi mi başlıyor? FB kanalının yönetiminin Acun Ilıcalı’ya bırakılacağı iddia edildi. Bu iddiaların nedeni ne oldu? İddialar nereden gün yüzüne çıktı? Acun Ilıcalı, FB kanalının yönetimini mi alıyor? Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı TV8 bombalarını bir bir patlattı! Yeni sezonda neler yayınlanacak?

Bizim borçlarımız 3.2 milyar lira

Ünlü televizyoncu ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın, FB kanalının yönetimini alacağı iddiaları gündeme geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz ay Fenerbahçe’nin mali durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Takımın ekonomik olarak zor bir süreç yaşadığını ifade eden ve devamında sıkıntılı bir mali tablo devraldıklarını söyleyen Ali Koç, “Bizim borçlarımız 3.2 milyar lira.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Belki FB TV’ye destek verebiliriz

Ali Koç’un açıklamalarının ardından, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kendine ait olan TV8 kanalında konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Acun Ilıcalı, “Beni aradılar, projeler konusunda danıştılar. FB TV konusunda çalışmalar yapabiliriz görüşmelerimiz var, ne yapabiliriz diye bakıyoruz belki FB TV’ye destek verebiliriz prodüksiyon anlamında.” diye konuşmuştu.

Yönetimin Acun Ilıcalı’ya bırakılacağı iddia ediliyor

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama, mali sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe’nin FB kanalının yönetimini Acun Ilıcalı’ya bırakacağı iddiaları gündeme geldi.

Ali Koç kimdir?

Yasa gereği kanal sahibi olamıyorlar

Kulüplerin yasa gereği televizyon kanalı sahibi olmaları mümkün değil. Bu yasadan dolayı, FB kanalının hisseleri de Fenerbahçeli bazı kişilerin üzerinde bulunuyor. Ancak, her halükarda son sözü söyleyen ve kararı veren ismin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un olacağı söylentileri mevcut.

Acun Ilıcalı, son olarak kendi kanalı TV8’in yeni sezonuna dair yaptığı yeni sezon açıklamaları ile gündeme gelmişti. Ilıcalı, TV8 kanalının yeni sezonuna dair yaptığı heyecanlandıran açıklamasında şu ifadelere yer vermişti: İki dizi projemiz var. Birisi Jet Sosyete. Yeni sezonda bizde olacak. Diğer ise sevgili Fatih Aksoy’la yapacağımız iddialı bir dizi projesi. İkinci iş olarak sevgili Fatih Aksoy’la çok güzel bir projeye başlıyoruz, yeni bir dizimiz olacak. Kendisinin çok inandığı, bizim ekibin çok inandığı bir proje. Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler