Ana SayfaÜnlülerFazilet Hanım ve Kızları Dizisinin Yağız'ına Ne Oldu?

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisinin Yağız’ına Ne Oldu?

Geçtiğimiz sezon hakkında çok konuşulan isimlerden birisi de Star TV ekranında Yağız Egemen karakteriyle Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başarılı isme Çağlar Ertuğrul idi…

Genç ve yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kalya Manukyan’la beraber Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir kafede oturan oyuncu, gazetecilerle kısa süreli sohbet etti.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı Çağlar Ertuğrul şu aralar ne yapıyor?

Ünlü oyuncunun birlikte rol aldığı Hazan karakterine hayat veren Deniz Baysal, şimdilerde Söz dizisinde Savcı Derya karakterine hayat vermekte. Aynı zamanda dizideki bir diğer rol arkadaşı Alp Navruz ise TRT 1 ekranındaki Elimi Bırakma dizisinde Cenk olarak izleyicinin karşısına geçmekte.

Ancak Çağlar Ertuğrul ortalarda görünmüyor. Ekranda yer almayan ve magazin gündeminden de uzakta duran final yapmış Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin popüler oyuncusu Çağlar Ertuğrul önceki gün Nişantaşı’nda ortaya çıktı.

Sevgilisi Kalya Manukyan ile birlikte bir kafede görüntülenen oyuncu İstanbul’u terk ettiğini söyledi.

Milliyet Cadde’nin haberine göre yakışıklı oyuncu ağlar Ertuğrul, “21 Aralık’ta vizyona girecek olan ‘Yanımda Kal’ filminin tanıtımı için İstanbul’a geldim. Bu arada ben İzmir’e taşındım” dedi.

Gazetecilerin, “Neden taşındınız?” sorusuna Ertuğrul, “Zaten İzmirli’yim. İstanbul’dan çok sıkıldım. Orada bir çiftlik evim var. Sebze ve meyve yetiştiriyorum ama hayvanda alacağım” cevabını verdi.

‘Dağ’ filmi serilerinin devam edeceğini söyleyen oyuncu Çağlar Ertuğrul , serinin üçüncüsünün çekileceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler