Ana SayfaÜnlülerFatma Girik'in sapığı hakim karşısında! Davadan ne karar çıktı?

İlgili Postlar

Fatma Girik’in sapığı hakim karşısında! Davadan ne karar çıktı?

Fatma Girik’in sapığı hakim karşısında! Usta sanatçının elli yılık sapığı olan hayranı, hakim karşısına çıktı. Davadan ne karar çıktı? Fatma Girik ve şüpheli şahıs hakim karşısında neler dediler? Davanın seyri ne durumda? Detaylar haberimizde…

Fatma Girik Evinde Kaza Geçirdi!

Fatma Girik’in sapığı hakim karşısına çıktı

Usta sanatçı Fatma Girik’in gençlik yıllarından bu yana takipçisi olan, peşinden ayrılmayan sapık hayranı hakim karşısına çıktı. Girik’i sürekli takip eden ve geçtiğimiz yıl yattığı hastanenin odasına kadar giren hayranı, mahkemeye çıktı.

Fatma Girik kimdir?

Dava görülmeye başlandı

Fatma Girik’i gençlik yıllarından bu yana takip eden 71 yaşındaki sapık hayranı M. A. hakkında, Girik’in şikayeti üzerine “Taciz suçundan” 4,5 aydan 3 yıla kadar hapis istemi ile dava açılmıştı. İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesi’nde davanın görülmesine başlandı. Duruşmaya, sanık M. A. ve müşteki Fatma Girik’in avukatı katıldı.

Keşke seni zamanında kaçırsaydım

Mahkeme hakimi, Girik’in Bodrum adliyesinde talimatla alınan ifadesinin dava dosyasına ulaştığını kaydederek, dava dosyasına ulaşan Girik’in ifadesinde “Sanık gençlik yıllarından itibaren hayranım. Ara ara karşıma çıkarak hayranlığını dile getiriyordu. Hastanede tedavi olduğum sırada odama girmiş. Bir de not bırakmış Bıraktığı notun içerisine ‘Keşke seni zamanında kaçırsaydım’ şeklinde kelimeler kullanarak işi taciz boyutuna taşımış. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını isterim.” dediği belirtildi.

Seni seviyorum ile başlayan mektubu Fatma Girik’e hitaben yazdım

Savunmasını yapan 71 yaşındaki sanık M. A., “Olay günü geçmiş olsun demek için hastaneye gittim. Hastaneden geçmiş olsun dedim. Kendisine evlenme teklif ettim ve kabul etti. Seni seviyorum ile başlayan mektubu Fatma Girik’e hitaben yazdım. İkametine gittim, kapısına gittim ve çıkanlara verdim. Suç işleme kastım yoktu. Sadece duygularımı ifade ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Kendisinden özür diliyorum. Pişmanım.” diye konuştu.

Davadan ne karar çıktı?

Mahkeme kararını verdi. Duruşma, bir sonraki celse tanıkların dinlenilmesine karar verilerek ertelendi.

Usta sanatçı Fatma Girik’in elli yıldır hayranı olan M. A., geçen yıl Girik’in hastanedeki odasına kadar girmişti. Girik, yaşanan olayın ardından daha fazla dayanamadı ve sapık hayranından şikayetçi oldu. M. A. hakkındaki şikayet neticesinde açılan dava görülmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler